Life

Lidia Buble a renunțat la fustele scurte de când se iubește cu Harlys Becerra. Cum a fost surprinsă artista

Actorul Harlys Becerra pare să o fi schimbat pe Lidia Buble în ceea ce privește stilul vestimentar.
16.10.2021 | 19:25
Lidia Buble a renuntat la fustele scurte de cand se iubeste cu Harlys Becerra Cum a fost surprinsa artista
ADVERTISEMENT

Lidia Buble își surprindea fanii, până de curând, cu ținute care mai de care mai deocheate. Însă, paparazzi au surprins-o într-o ipostază care lasă de înțeles că relația pe care o are în prezent îi influențează stilul vestimentar.

Mai exact, de când este împreună cu actorul Harlys Becerra, Lidia Buble se îmbracă mai decent.

Lidia Buble, surprinsă într-o ținută decentă

Artista a fost văzută zilele acestea, purtând o pereche de blugi lungi și largi, la care și-a asortat o geacă de piele, încheiată aproape până la gât.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, în timp ce ieșea dintr-un restaurant. Sursa foto: Cancan

 

Concret, Lidia Buble a fost fotografiată astfel în timp ce ieșea dintr-un restaurant din Capitală, cu un pachet în mână și vorbind ușor agitată la telefon.

În tot acest timp se îndrepta către parcare, unde avea lăsat bolidul de lux primit cadou de la fostul ei partener Răzvan Simion: un Ford Mustang GT Fastback.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, în parcarea unde avea mașina primita cadou de la Răzvan Simion. Sursa foto: Cancan

Cum a recunoscut Lidia Buble relația cu actorul Harlys Becerra

După mai multe zvonuri legate de o nouă relație, în urma despărțirii de Răzvan Simion, Lidia Buble a recunoscut în final, în cadrul unei sesiuni Q & A de pe Instagram, că iubește din nou.

”Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc.

ADVERTISEMENT

Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă.

ADVERTISEMENT

Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a declarat Lidia Buble pe contul ei de Instagram.

Cum se înțelege Lidia Buble cu Răzvan Simion

Cu toate că și prezentatorul de la Antena 1 are o nouă relație, se pare că Lidia Buble a rămas în relații bune cu acesta, chiar dacă nu mai sunt împreună.

”Am mai răspuns la întebarea asta de foarte multe ori, încă lucrăm împreună, ne înțelegem bine, ne comportăm ca doi oameni civilizați și doi oameni normali care se cunosc de atâția ani și care lucrează foarte bine împreună”, a mai spus Lidia Buble, tot pe Instagram, fanilor ei.

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost cinci ani împreună. Ei s-au despărțit în iunie, anul trecut, fără a preciza un motiv clar al acestui pas.

ADVERTISEMENT
Tags: