Life

Lidia Buble a spus adevărul despre Cornel de la Vunk. Ce a recunoscut despre fostul său, Răzvan Simion

24.10.2020 | 12:52
Lidia Buble a spus adevarul despre Cornel de la Vunk Ce a recunoscut despre fostul sau Razvan Simion
Lidia Buble și Cornel Ilie au colaborat profesional pentru o melodie și artista spus adevărul despre relația lor
ADVERTISEMENT

Apropierea tot mai mare dintre Lidia Buble și Cornel Ilie a fost una care le-a stârnit o mare curiozitate fanilor. După lansarea piesei lor “Vino, du-te” cei din public au putut constata că există o legătură tot mai puternică între cei doi artiști.

Colaborarea profesională dintre aceștia a reprezentat o mare surpriză pentru români. La scurt timp de când a fost lansat și videoclipul pentru melodia lor, artiștii au putut fi observați și în ipostaze foarte tande.

ADVERTISEMENT

Ce i-a luat pe mulți pe nepregătite în apropierea lor a fost și naturalețea gesturilor din clipul lansat cu câteva săptămâni în urmă. La rândul lor, ei pare că le-au făcut pe plac celor din public și în diverse apariții TV, în care la fel au lăsat la voia interpretării anumite gesturi.

Ce recunoaște Lidia Buble despre legătura ei cu Cornel Ilie de la Vunk

Lidia Buble și prezentatorul Răzvan Simion au pus capăt poveștii lor de iubire în luna iunie din acest an. Relația lor a fost una de lungă durată, iar după ce a încheiat legătura amoroasă cu acesta, despre solistă s-a spus că s-ar iubi cu diverși bărbați celebri de la noi.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceștia ar fi Cornel Ilie de la Vunk, cu care Lidia Buble a colaborat din punct de vedere muzical. Mulți dintre fani deja i-au văzut într-o relație, în urma gesturilor tandre pe care și le-au împărțit pe parcursul clipului video.

În mod surprinzător, la rândul său, tot cu câteva săptămâni în urmă și solistul a anunțat că va divorța de soția lui, cu care are doi copii. Cornel Ilie a fost însurat cu Eliza, cu care are o fetiță de 5 ani și un băiețel de 2 ani.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble a spus adevărul despre Cornel de la Vunk. Ce a recunoscut despre fostul său, Răzvan Simion
Lidia Buble, în ipostaze romantice alături de Cornel Ilie, în videoclipul lor

Controversele iscate în urma apropierii din videoclip au fost unele care au reușit să îi pună pe jar pe fanii Lidiei Buble. Aceasta a decis să spună adevărul și într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, organizată în mediul online.

Lidia Buble a fost întrebată chiar de către urmăritorii de pe Instagramdacă formează un cuplu cu Cornel Ilie. Pentru că a primit un număr foarte mare de mesaje în care i-a fost adresată această curiozitate, solista a dat cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

”Nu suntem iubiți, avem o relație de prietenie și suntem doi artiști care am lansat o piesă împreună”, a povestit Lidia Buble despre Cornel Ilie.

“Noi ne înțelegem în continuare foarte bine, noi lucrăm împreună, el este managerul meu și suntem doi oameni maturi care au știu să separe viața sentimentală de cea profesională”, a transmis Lidia Buble despre relația ei din prezent cu Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT