Life

Lidia Buble a venit în platoul matinalului de la Antena 1. Ce i-a spus Dani Oțil: „E tot singură în mașină”

Lidia Buble a fost prezentă în platoul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Dani Oțil a făcut comentarii legate de viața ei amoroasă.
25.08.2021 | 16:22
Lidia Buble a venit in platoul matinalului de la Antena 1 Ce ia spus Dani Otil E tot singura in masina
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a venit în platoul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Dani Oțil a făcut o remarcă neașteptată la adresa cântăreței, care este fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Artista a venit în platoul emisiunii alături de Cornel Ilie pentru a-și promova piesa „Vino, du-te”. Dani Oțil a încercat să „obțină” mai multe informații despre viața sentimentală a blondinei.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a venit în platoul matinalului de la Antena 1. Ce i-a spus Dani Oțil

Lidia Buble a venit în platoul matinalului de la Antena 1 alături de Cornel Ilie pentru a-și promova piesa lansată anul trecut, „Vino, du-te”.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit cu mai bine de un an în urmă. Dani Oțil s-a arătat curios în legătură cu viața amoroasă a vedetei.

ADVERTISEMENT

După ce s-a spus că artista ar fi plecat în vacanță cu noul iubit. despre care nu a declarat nimic, Dani Oțil a luat-o la întrebări.

„Dani Oțil: Nu te-am mai văzut de foarte mult timp, Lidia/ Lidia Buble: Păi, dacă nu mai suntem vecini… Sunt foarte bine, mă bucur că piesa merge bine, că ajungem la sufletele oamenilor”, a început dialogul dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Văzând că artista nu are de gând să dea din casă, soțul Gabrielei Prisăcariu l-a întrebat pe Cornel Ilie dacă artista a venit cu cineva la studio.

„Dani Oțil, către Cornel Ilie: Cu cine a venit Lidia la studio? Mă roade, o urmăresc prin oraș și e tot singură în mașină. Asta mă roade/ Lidia Buble: Era Răducu cu mine, Răducu chitaristul”, a intervenit blondina.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Răzvan Simion a asigurat-o pe cântăreață că va afla, până la urmă, dacă are sau nu un iubit. „Lasă că aflu eu despre Lidia mai multe, nu trebuie decât să îmi întind antenele mele de mătușic”, a spus acesta.

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună timp de aproape cinci ani. Cei doi au rămas în relații bune după despărțire, iar prezentatorul de la Antena 1 este și managerul ei, în același timp.

În timp ce Răzvan Simion și-a găsit fericirea alături de Daliana Răducan, nu se știe dacă Lidia Buble și-a refăcut viața. Deși s-a zvonit că ar avea un iubit, blondina nu a comentat nimic în acest sens.

ADVERTISEMENT