Life

Lidia Buble, alături de un alt bărbat, după ce s-a afișat cu Răzvan Simion la Neatza! El este cel care o face să trăiască intens – Foto

20.07.2020 | 12:26
Lidia Buble alaturi de un alt barbat dupa ce sa afisat cu Razvan Simion la Neatza El este cel care o face sa traiasca intens  Foto
Lidia Buble. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a făcut senzație, săptămână trecută, la Neatza, unde s-a dat de gol că s-ar fi împăcat cu Răzvan Simion, dar și că încă locuiesc împreună.

După ce au chicotit în platoul de la Antena 1 și s-a lăudat cu noul single care este pe val, artista s-a fotografiat cu un alt bărbat, cel care este vinovat de felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața l-a arătat pe cel care o face să transpire în fiecare zi, instructorul de fitness.

Alături de Denisa Potecaru la sală

Fire conștiincioasă, Lidia Buble nu pierde nicio zi de antrenament și trage din greu pentru a se menține slabă și tonifiată. Ea s-a fotografiat și filmat la sala de sport, alături de buna ei prietenă Denisa Potecaru, dar și de antrenorul personal de fitness.

Timp de două ore, cântăreața este nevoită să facă doar ce zice antrenorul său de fitness și execută exercițiile fizice fără prea multe comentarii.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, la antrenamente, alături de antrenorul de fitness
Lidia Buble, la antrenamente, alături de antrenorul de fitness

Lidia Bublese mai plânge pe Insta Story că muncește din greu pentru a arăta bine, apare toată transpirată și cu dureri musculare. Ea a vrut să-l arate și pe cel vinovat de situație. Cântăreața l-a filmat pe antrenorul ei și l-a postat pe rețeaua de socializare, unde l-a și recomandat pentru profesionalismul său.

„ Unde ești, te-ai ascuns? Stați o secundă. Unde ești, să te vadă toată lumea. El este vinovat pentru ce mi se întâmplă. Am făcut toată viața mea sport, dar ca aici, pfff. ”, a menționat amuzată artista pe Instagram, locul unde apare îmbrăcată în cele mai deocheate fotografii pe care le realizează, dar și unde este urmărită de peste un milion de fani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

🍃

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună?

Schimbul de replici dintre Dani Oțil și artistă din timpul emisiunii Neatza de la Antena 1 a lăsat să se înțeleagă că ea și Răzvan Simion s-au împăcat. Mai mult, din ce spune cântăreața, cei doi locuiesc în continuare împreună, în locuința nouă în care a fost fotografiată Buble cu mama ei.

Poveste de dragoste dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a luat sfârșit în urmă cu câteva săptămâni, după ce prezentatorul de la Neatza a postat un mesaj prin care anunța despărțirea. Ulterior, mesajul postat a fost șters, iar mai târziu au apărut voci care spuneau că foștii iubiți s-ar fi împăcat.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cuplat pe vremea când vedeta Antena 1 era într-o relație cu mama copiilor lui, Diana Simion. Cei doi erau căsătoriți de 15 ani și din rodul iubirii lor au venit pe lume Ianca și Tudor Ștefan.

ADVERTISEMENT