Life

Lidia Buble, anunț radical după separarea de Răzvan Simion: ”Stați liniștiți, sunt foarte bine”

13.12.2020 | 16:49
Lidia Buble anunt radical dupa separarea de Razvan Simion Stati linistiti sunt foarte bine
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a luat o decizie radicală la mai bine de jumătate de an de când a pus capăt poveștii de iubire cu prezentatorul Răzvan Simion. Cântăreața a dispărut o perioadă de pe rețelele de socializare, însă acum și-a liniștit fanii. 

Frumoasa blondină le-a mărturisit internauților că nu a mai fost atât de activă în mediul online pentru că a hotărât să se mute din apartamentul în care stătea după ce s-a separat de matinalul de la Antena 1. Artista și-a adunat toate lucrurile și a plecat în noua casă pe care urmează să o pună la punct.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este foarte încântată de alegerea făcută și abia așteaptă să aranjeze totul după bunul plac. Lidia Buble și-a liniștit fanii cărora le-a transmis că le va arăta „colțișorul” său când va fi gata, însă până atunci muncește ca toate obiectele și lucrurile să-și găsească locul în noua locuință.

Lidia Buble, schimbare totală după separarea de Răzvan Simion

„M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc.

ADVERTISEMENT

M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul.  Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță.

Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, le-a transmis Lidia Buble fanilor săi din mediul online, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Decizia vedetei vine după ce în ultimele luni a locuit cu una dintre surorile sale, înainte împărțind aceeași casă cu fostul iubit, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Acum a venit timpul ca artista să aibă propria locuință, dorind să o aranjeze după pofta inimii.

De când a pus capăt relației cu Răzvan Simion blondina se ocupă mai mult de proiectele muzicale și merge în vacanțe exotice. Cele două vedete au fost împreună 5 ani, perioadă în care au împărțit și bune și rele, în prezent matinalul de la Antena 1 și vedeta fiind foarte buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator este managerul blondinei, relația lor fiind una strict profesională, în ciuda faptului că fanii se așteaptă la o împăcare chiar și acum, la mai bine de 7 luni de când au anunțat că merg pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT
Tags: