Life

Lidia Buble, apariție de infarct pe plajă. A lăsat puțin loc imaginației!

Lidia Buble a lăsat suflarea masculină cu gura căscată! Cea mai nouă apariție a vedetei pe plajă a fost apreciată de o mulțime de oameni.
31.07.2021 | 14:06
Lidia Buble aparitie de infarct pe plaja A lasat putin loc imaginatiei
Lidia Buble, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este sexy și știe foarte bine asta! Cântăreața își pune în valoare formele senzuale în fotografiile pe care le postează în mediul online.

Îndrăgita artistă i-a obișnuit pe fani cu imaginile în care e mai mult dezgolită decât învelită și, sinceri să fim, vara nu poți să pui toate hainele pe tine, mai ales când mergi la plajă!

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a lăsat loc imaginației etalându-și decolteul generos pe nisipul fierbinte. Nu este prima fotografie în care Lidia se mândrește cu corpul ei.

Lidia Buble, apariție sexy pe plajă

Recent, o altă imagine a făcut vâlvă pe Instagram, rețeaua unde artista pozează lipsită de inhibiții. Aceasta și-a arătat posteriorul în toată splendoarea, imaginea reușind să strângă aproape 40.000 de inimioare. (vezi fotografia necenzurată aici).

ADVERTISEMENT

Revenind la imaginea pe care o putem reda în acest articol, Lidia poartă un batic pe cap și este îmbrăcată cu o fustă albă. În partea de sus poartă ceea ce pare a fi un top sau un sutien de roz pal. În urechi, fanii au putut observa niște cercei în formă de steluțe.

Zâmbetul și atitudinea relaxată ale cântăreței nu mai merită niciun fel de comentariu, căci ele sunt evidente.

ADVERTISEMENT

Artista a primit la poza în care nu-și ascunde decolteul, ba dimpotrivă, peste 13.000 de aprecieri. Fanii nu s-au putut abține să nu comenteze la imaginea respectivă.

lidia buble
Lidia Buble, mai sexy ca niciodată. la plajă. Foto: Instagram

Fanii, topiți după cântăreață

„Superbă!; Inima mea într-o singură poză; Bunăciune, pup dulce; Deosebită; Frumusețe de înger scump; Steluța mea de mare; Te ador; Doamne, cât ești de frumoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fanii Lidiei Buble.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble pare că e din ce în ce mai înfloritoare după despărțirea de Răzvan Simion. Separarea i-a priit fostei iubite a matinalului de la Antena 1, căci aceasta este tot mai frumoasă și tot mai zâmbitoare.

Lidiei îi merge bine și pe plan profesional. Pe lângă muzică, artista a participat într-un show de televiziune extrem de urmărit de telespectatori, ale căror episoade vor fi difuzate din toamnă.

Lidia a pornit pe Drumul Împăraților la Asia Express alături de una din surorile sale, Estera. Vedeta a descris experiența trăită în Turcia, Georgia și Azerbaijan drept una unică, în urma căreia a avut foarte multe lucruri de învățat.

 

ADVERTISEMENT