Life

Lidia Buble, apariție de infarct. Sânii cântăreței i-au hipnotizat pe internauți

21.10.2020 | 13:14
Lidia Buble aparitie de infarct Sanii cantaretei iau hipnotizat pe internauti
Lidia Buble, una din cele mai senzuale cântărețe de la noi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a avut o nouă apariție care taie orice răsuflare, de data aceasta pe contul ei de Instagram. Cântăreața a postat un videoclip scurt, probabil dintr-o campanie de promovare, în care sânii aproape că ies din compleul pe care îl poartă.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion are apariții din ce în ce mai incendiare în mediul online, lucru care ne arată că îi priește de minune statutul de burlăciță.

ADVERTISEMENT

Vedeta a pozat într-un costum din două piese din mătase albă, iar formele sânilor au ieșit perfect în evidență în momentul shooting-ului, lăsând o imagine plăcută privitorilor.

Lidia Buble, apariție de infarct pe Instagram

Videoclipul în care artistă pozează ca un adevărat model a strâns peste 46.000 de inimioare pe Instagram în 24 de ore, dar și numeroase comentarii, majoritatea apreciative.

ADVERTISEMENT

„Foarte elegantă. Deosebit de frumoasă. Superbă; Of, cât de frumoasă ești; Senzuală; Ești atât de frumoasă și talentată”, sunt doar o parte din comentariile primite de Lidia Buble.

Printre cei care au comentat s-au arătat și câțiva care au criticat-o. Cineva a întrebat-o ce s-ar face fără atâtea filtre pentru poze și clipuri și fără atâta sclipici, în timp ce o altă persoană, ceva mai credincioasă, i-a reproșat faptul că apare tot mai despuiată.

ADVERTISEMENT
lidia buble instagram
Lidia Buble, extrem de sexy la un shooting. Foto: Instagram

Colaborare de succes cu Cornel Ilie

„Lidia, toate aceste treburi lumești ne îndepărtează de Dumnezeu. Și atunci, care mai e rostul pe pământ?”, i-a scris cineva.

Lidia își vede însă de treabă, iar recent a înregistrat un nou succes muzical prin colaborarea cu Cornel Ilie de la Vunk.

ADVERTISEMENT

Ba chiar s-a speculat că între cei doi ar fi existat, la un moment dat, mai mult decât o amiciție. E posibil să fie doar o strategie de marketing a cântăreților, căci niciunul nu a infirmat definitiv posibila idilă, dar nici nu a confirmat-o.

Melodia „Vino, du-te” realizată de artistă împreună cu Cornel a strâns în două săptămâni 4 milioane și jumătate de vizualizări pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT
Tags: