Life

Lidia Buble, aproape dezbrăcată la Neatza, în fața lui Răzvan Simion: „ Puteai să te îmbraci normal pentru emisunea noastră”

17.07.2020 | 12:29
Lidia Buble aproape dezbracata la Neatza in fata lui Razvan Simion  Puteai sa te imbraci normal pentru emisunea noastra
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a venit la Neatza, emisiunea moderată de Răzvan Simion și Dani Oțil, îmbrăcată într-o rochie foarte decoltată și ușor transparentă.

Ea a fost taxată pentru felul în care și-a făcut apariția într-o emisiune matinală, mai ales că este urmărită de copii și mămici.

ADVERTISEMENT

Artista nu a băgat prea mult în seamă criticile și s-a focusat mai mult să vorbească despre noua piesă lansată.

Lidia Buble, aproape dezbrăcată la tv

Cântăreața a evoluat din punct de vedere vestimentar, însă aparițiile din ultimii ani au devenit mult prea îndrăznețe, mai ales că majoritatea fanilor pe care îi are sunt minori. Deși este de religie penticostală, Lidia Buble nu ține cont de restricțiile bisericești și îmbracă doar vestimentații cu vedere la părțile intime.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și în emisiunea Neatza de la Antena 1, unde cântăreața a apărut îmbrăcată într-o rochie verde, cu vedere la sâni și picioare. Dani Oțil nu s-a putut abține și i-a atras atenția cu privire la vestimentația ei de la primele ore ale dimineții.

„ Lidia Buble a venit pe la noi, puteai să te îmbraci normal pentru emisiunea noastră, dar mă rog. Doamne ferește! Am crezut că mergi la plajă!”, a spus Dani Oțil după ce a văzut-o pe cântăreață în platou.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, într-o rochie mult prea decoltată la TV. Foto: Instagram
Lidia Buble, într-o rochie mult prea decoltată la TV. Foto: Instagram

„ Dani eu sunt artistă, trebuie să înțelegi asta, de câte ori trebuie să îți spun. Eu sunt foarte bine pentru că piesa merge foarte bine, suntem pe trending, suntem pe locul 10, dacă mă ajută Răzvan suntem în Londra pe 7.”, a spus Lidia Buble, după ce Dani Oțil s-a luat de ea pentru apariția îmbrăcată sumar.

„ În UK suntem pe 10 la concert, în tendințe pe Youtube sunt pe locul 10 acum. ”, a spus Răzvan Simion în completarea Lidiei Buble.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a lansat o pisă nouă care se bucură deja de succes pe Youtube. Vedeta a declarat că melodia Ochii ăia verzi este deja ascultată de sute de mii de tineri. Pentru piesa La Luna, ea a fost contactată de câțiva producători din America de Sud.

 

View this post on Instagram

 

Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii. Iubirile ce se reflecta in ochii verzi sunt ca un dans al stelelor cazatoare pe care ti le ai dori mai mult timp desenate pe cerul noptii. Eu am ochii verzi. Uneori tristi, mereu mari dar intotdeauna verzi💚👀 #linkinbio #ochiiaiatristi #ochiiaiamari #ochiiaiaverzi

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble are concerte pe bandă rulantă, iar ultimul spectacol pe care l-a susținut a fost pe litoral, unde a fost însoțită și de prietenele ei, printre care Denisa Potecaru, fostă Bravo, ai Stil, care apare, în ultima vreme, mai tot timpul cu artista.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Prezentatorul de la Neatza și Lidia Buble s-au despărțit la începutul lunii iunie, iar anunțul a fost făcut tocmai de vedeta Antenei 1 pe Instagram. După ce a făcut valuri cu mesajul postat, Răzvan Simion a șters declarația prin care anunța despărțirea de solistă.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cuplat pe vremea când vedeta Antena 1 era într-o relație cu mama copiilor lui, Diana Simion. Cei doi erau căsătoriți de 15 ani și din rodul iubirii lor au venit pe lume Ianca și Tudor Ștefan.

ADVERTISEMENT