Life

Lidia Buble are de dat explicații noului iubit! Totul din cauza lui Connect-R

Lidia Buble nu se mai ascunde când vine vorba de noul ei iubit, actorul cubanez Harlys Becerra, cei doi ajungând chiar acasă la frumoasa cântăreață. Și, dacă vor urmări emisiunea la care aceasta participă în calitate de concurentă împreună, s-ar putea ca Lidia Buble să aibă câteva explicații de dat...
08.10.2021 | 14:46
Lidia Buble are de dat explicatii noului iubit Totul din cauza lui ConnectR
Lidia Buble, facuta fericita de Conncect-R, la Asia Express Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai exact, în a patra etapă a emisiunii Asia Express – Drumul Împăraților, emisiune care va fi difuzată de Antena 1, Lidia Buble și Connect-R sunt protagoniștii unui moment care ar putea da de gândit oricărui bărbat care se iubește cu cântăreața.

Lidia Buble și Connect-R, moment controversat la Asia Express

Lidia Buble și Connect-R au fost protagoniștii unui moment cu totul și cu totul special în timpul Asia Express. Mai exact, cum filmările au avut loc cu câteva luni în urmă, atunci când era ziua de naștere a amândurora, amândoi cântăreții sărbătorindu-se pe 9 iunie, Connect-R a pregătit un moment care i-a lăsat pe ceilalți concurenți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

”Eu am înțepenit!”, spunea Adriana Trandafir, martoră al momentului petrecut în timpul filmărilor de la Asia Express – Drumul Împăraților. Și, pare-se, avea chiar toate motivele.

Nu de altceva, dar, în fața camerelor de luat vederi, Connect-R (care sărbătorea împlinirea a 39 de ani) îngenunchea în fața Lidiei Buble, frumoasa cântăreață serbându-și cei 28 de ani de viață.

ADVERTISEMENT

”Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”, povestește Connect-R, iar cântăreața recunoștea, vizibil fericită, că a avut parte de o surpriză incredibilă: ”Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!”.

Connect-R a îngenuncheat în fața Lidiei Buble

Momentul dintre Connect-R și Lidia Buble nici nu avea cum să nu fie unul cât se poate de special, având în vedere ce s-a petrecut între ei. Mai exact, de față cu toată lumea, artistul s-a așezat, într-un genunchi, în fața frumoasei cântărețe și i-a făcut și o mică declarație.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, în genunchi, Connect-R i-a pus pe deget Lidiei Buble ceva care seamănă destul de mult cu o bijuterie și, chiar dacă nu este vorba de o logodnă în adevăratul sens al cuvântului, reacția cântăreței, una extrem de fericită, va duce, probabil, la explicații de dat iubitului cubanez pe care, culmea, l-a și dus acasă, să îl prezinte părinților.

Lidia Buble
Lidia Buble, surprinsa cand Connect-R a ingenuncheat in fata ei Foto: Antena 1

În altă ordine de idei, dacă Lidia Buble și Harlys Becerra vor urmări Asia Express – Drumul Împăraților, vor putea să vadă cum artista face tot ce îi stă în putință să reușească în probele gândite de producătorii show-ului, în Turcia. Astfel, concurenții emisiunii vor ajunge în Cappodocia, iar acolo vor fi nevoiți, printre altele, să concureze între cei, cu baloane de aer cald.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble se iubește cu actorul cubanez Harlys Becerra

După câteva luni de speculații cu privire la relația dintre Lidia Buble și Harlys Becerra, actorul cubanez pe care vedeta l-a cunoscut într-o vacanță, iată că, acum, cei doi și-au asumat povestea de amor pe care o împărtășesc.

Ba chiar mai mult, Harlys Becerra a fost dus de Lidia Buble la Hunedoara, acolo unde sunt părinții cântăreței, și a fost prezentat familiei, artista insistând ca părinții ei să îi cunoască iubitul așa cum se cuvine.

”Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble pe conturile ei de socializare în momentul în care și-a asumat relația cu Harlys Becerra.

ADVERTISEMENT