Life

Lidia Buble are un nou iubit? Alături de cine a fost surprinsă cântăreața în plină stradă

23.02.2021 | 09:40
Lidia Buble are un nou iubit Alaturi de cine a fost surprinsa cantareata in plina strada
ADVERTISEMENT

Deși a spus de multe ori că nu are un iubit, Lidia Buble pare să fi pus ochii pe cineva între timp, judecând după privirile cu subînțeles către un bărbat misterios, pe străzile din Capitală. 

Îndrăgita cântăreață a încheiat relația cu Răzvan Simion în vara anului trecut, însă au rămas în relații bune, ba chiar sunt prieteni, din moment ce prezentatorul de la Antena 1 este și managerul ei.

ADVERTISEMENT

Recent, blondina a fot surprinsă în timp ce schimba priviri cu bărbatul respectiv, ceva mi mult decât ar face două persoane care sunt în relații de prietenie. Din moment ce este singură, artista își permite un astfel de „lux”.

Lidia Buble are un nou iubit? Alături de cine a fost surprinsă cântăreața în plină stradă

Lidia Buble este singură luni bune, de când a pus capăt relației cu matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion. După cinci ani împreună, cei doi au rămas prieteni și lucrează împreună, întrucât prezentatorul a rămas managerul fostei partenere.

ADVERTISEMENT

Zilele acestea, cântăreața a fost surprinsă în ipostaze mai puțin obișnuite pe străzile din București. Deși susține în continuare că nu există niciun bărbat în viața ei la momentul actual, se pare că realitatea este cu totul alta.

Lidia Buble a fost văzută în timp ce schimba câteva priviri sugestive cu un bărbat misterios, iar zâmbetul ei denotă faptul că este vorba de o relație mai presus de prietenie. Imaginile respective au fost surprinse de paparazzii  spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta se îndrepta către un restaurant exclusivit pentru a ieși cu niște prieteni și a avut parte de o surpriză pe drum, atunci când s-a întâlnit cu acest bărbat. Cei doi și-au zâmbit constant pe parcursul scurtei întrevederi și chiar după ce și-au luat la revedere, spre surprinderea amicilor Lidie Buble, care au observat acest gest.

Lidia Buble încă mai are sentimente pentru Răzvan Simion

În urmă cu o lună, Lidia Buble a fost întrebată de fani dacă mai are sentimente pentru Răzvan Simion. Fără a sta pe gânduri, artista a recunoscut că da, însă este vorba doar de o relație de prietenie și nimic mai mult. Conștientă că dezvăluirea ei va stârni numeroase interpretări, blondina și-a asumat cele spuse.

ADVERTISEMENT

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a recunoscut vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT