Life

Lidia Buble are un nou iubit? Ce imagini a publicat concurenta de la Asia Express 4

Lidia Buble este discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă. Cântăreața nu s-a mai afișat în compania niciunui bărbat după despărțirea de prezentatorul Răzvan Simion.
09.08.2021 | 18:08
Lidia Buble are un nou iubit Ce imagini a publicat concurenta de la Asia Express 4
ADVERTISEMENT

A trecut mai bine de un an de când concurenta de la Asia Express 4 și vedeta de la Antena 1 s-au separat. Au fost cinci ani împreună și toată lumea se așteptă la o nuntă, nicidecum la o despărțire.

De atunci și până acum au mai existat zvonuri cum că Lidia Buble și-ar fi refăcut viața sentimentală, dar de fiecare dată vedeta a infirmat. Iată că de data asta sunt dovezi clare că iubește din nou.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a publicat câteva imagini în social media, putându-se vedea în acestea umbra unui bărbat ce ar putea să fie chiar actualul iubit al frumoasei blondine.

Lidia Buble iubește din nou? Artista s-a dat de gol în mediul online

Într-o altă postare de la InstaStory, Lidia Buble apare în brațele unui bărbat plin de tatuaje, solista lăsând de înțeles în felul acesta că ar forma un cuplu.

ADVERTISEMENT

Blondina a postat mai multe indicii care înclină spre o posibilă relație amoroasă, dar până acum nu a făcut nicio declarație în acest sens.

La un moment dat concurenta de la Asia Express 4 a mărturisit că nu va ține secretă povestea de dragoste, dar rămâne de văzut dacă nu și-a schimbat părerea în această privință.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble și actualul iubit
Lidia Buble și actualul iubit? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lidia Buble, cu gândul tot la Răzvan Simion? Ce a dezvăluit

Lidia Buble a recunoscut că încă are sentimente pentru Răzvan Simion, bărbatul despre care spune că este marea ei dragoste. Cei doi au rămas în relații bune după, în prezent matinalul iubindu-se cu Daliana Răducan.

Prezentatorul de la Antena 1 este managerul artistei, dovadă că cei doi păstrează o relație amiabilă în continuare, iubirea lor schimbându-se în cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. 

Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. 

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc.

Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”,  a declarat Lidia Buble, în cadrul unui podcast, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT