Life

Lidia Buble are un nou iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe blondină

Lidia Buble a încercat să fie discretă după separarea de prezentatorul Răzvan Simion, dar acum s-a dat de gol legat de noua sa relație sentimentală.
06.09.2021 | 19:13
Lidia Buble are un nou iubit Cine este barbatul care a cucerito pe blondina
Lidia Buble are un nou iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe blondină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină are un nou iubit, după ce în ultima perioadă a postat mai multe „indicii” care arată că este în culmea fericirii alături de un bărbat.

După ce a petrecut o vacanță de vis în Ibitza, împreună cu noul partener de viață, artista a oferit încă un detaliu care arată că nu mai este singură după despărțirea de Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Lidia Buble a primit mai multe comentarii de la un bărbat misterios căruia nu-i este deloc indiferent având în vedere că îl urmărește în mediul virtual și îi lasă la rândul ei mesaje.

Lidia Buble iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima cântăreței

Ei bine, identitatea bărbatului cu care concurenta de la Asia Express 4 formează un cuplu nu mai este un secret pentru fanii vedetei, care se arată foarte îndrăgostită.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul cubanez Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani. Acesta are poze din același locuri ca artista.

În plus, artistul apare alături de blondină în mai multe imagini, în unele deslușindu-se numai silueta, în timp ce în altele cei doi apar savurând o cină romantică.

ADVERTISEMENT
Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble
Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lidia Buble, momente speciale alături de noul iubit

Emoticoanele cu inimioare sau cu flăcările sunt printre cele lăsate cel mai des de Harlys Becerra, care cel mai probabil perioada aceasta a fost fotograful personal al vedetei.

„Yeah”, este unul dintre numeroasele comentarii lăsate de actorul cubanez, care pare îndrăgostit lulea de Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

De altfel, cântăreața și actualul partener de viață au petrecut mai multe tandre împreună, multe dintre acestea fiind făcute publice de artistă în mediul online.

Până în momentul de față Lidia Buble nu a dorit să ofere nicio informație despre noua sa relație și nici nu a confirmat că se iubește cu actorul cubanez.

Cel mai probabil relația lor a început recent, asta pentru că artista a fost plecată din țară timp de 2 luni pentru filmările de la Asia Express 4.

ADVERTISEMENT