Life

Lidia Buble are un nou iubit? Detaliul misterios care a atras atenția fanilor

22.01.2021 | 09:38
Lidia Buble are un nou iubit Detaliul misterios care a atras atentia fanilor
ADVERTISEMENT

Lidia Buble iubește din nou sau cel puțin așa lasă de înțeles postările sale din mediul online. Fanii au descoperit un detaliu misterios, fiind convinși că blondina și-a găsit jumătatea după separarea de prezentatorul Răzvan Simion.

Cântăreața și vedeta de la Antena 1 au pus capăt poveștii de iubire în vara lui 2020, după 5 ani de relație. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să-și spună „Adio” și toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului. Dar iată că asta nu s-a mai întâmplat!

ADVERTISEMENT

De atunci artista este întrebată adesea dacă și-a găsit jumătatea, însă de fiecare dată neagă vehement. Se pare că de data aceasta Lidia Buble este foarte fericită, dovadă că este o persoană căreia îi mulțumește pentru cum o face să se simtă.

Lidia Buble iubește din nou? Ce detaliu a dat-o de gol pe artistă

„Îți mulțumesc că mă iubești atunci când nu mă simt atrăgătoare”, a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare, alături de un emoticon în formă de inimioară, informează wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Postarea i-a pus pe gânduri de internauți, aceștia fiind convinși că frumoasa blondină iubește din nou. Cântăreața a provocat un val de reacții neașteptat în mediul online, lumea fiind curioasă cine este bărbatul care i-a furat inima.

De asemenea, declarația de dragoste nu este singura care le-a dat de gândit fanilor. „Mi-am spus DA mie”, este un alt mesaj care apare pe contul ei de socializare, gluma fiind gustată de oamenii care o apreciază și îi ascultă muzica.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Lidia Buble s-a fotografiat cu un inel cu diamant verde uriaș, mărturisind că a fost cerută în căsătorie. Evident totul a fost o glumă din partea blondinei care reușește pe zi ce trece să-și surprindă comunitatea de fani.

Cântăreața este mai mereu pusă pe șotii și în ultima perioadă a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în diverse ipostaze incendiare. Cert este că, perioada aceasta este una benefică pentru vedetă care se simtă excelent în propria piele.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unii fani i-au spus că ar fi cazul să renunțe la singurătate și să nu mai privească în urmă, mai ales că fostul ei partener de viață pare că a trecut peste. Răzvan Simion are o nouă relație amoroasă de câteva luni bune, o brunetă cucerindu-l complet.

ADVERTISEMENT