Life

Lidia Buble așteaptă un cadou inedit de Crăciun. Ce-și dorește fosta concurentă de la Asia Express

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Lidia Buble și-a făcut deja lista de cadouri. Fosta concurentă de la ”Asia Express” așteaptă să primească un dar inedit de Crăciun.
02.12.2021 | 17:02
Lidia Buble asteapta un cadou inedit de Craciun Cesi doreste fosta concurenta de la Asia Express
ADVERTISEMENT

Oficial am intrat în sezonul de iarnă și astfel s-a dat startul goanei după cadouri și după decorațiunile pentru casă și bradul de Crăciun.

Printre cei care deja știu ce vor de la Moș Crăciun se numără și Lidia Buble. Artista nu și-a decorat încă locuința, dar a făcut o listă scurtă, dar costisitoare de cadouri.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble așteaptă drept cadou o vacanță de lux

Fosta concurentă de la ”Asia Express”, show în care a făcut echipa cu sora sa Estera, are tot ce a visat vreodată, dar fiind o împătimită a vacanțelor de lux, niciodată o escapadă în plus nu strică.

Tocmai de aceea, pe pagina personală de Instagram, fosta iubită a lui Răzvan Simion a publicat un mesaj prin care le-a spus tuturor celor care se gândesc să îi ofere un cadou de Crăciun, dar sunt în pană de idei, ce-și dorește ea cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Artista nu visează la bijuterii, haine, buchete imense de flori sau machiaje, ci la o vacanță în Dubai. Nu orice vacanță, ci una care să dureze cel puțin șapte zile, astfel încât să aibă timp să se bucure de tot ce îi poate oferi țara milionarilor.

”Dacă cineva îmi caută cadou de Crăciun… port mărimea 7 zile în Dubai”, este postarea făcută recent de Lidia Buble pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Lidia Buble
Lidia Buble vrea cadou de Crăciun o vacanță scumpă. Sursă foto: Instagram

 

Lidia Buble, escapade în locuri exclusiviste

De când se află în lumina reflectoarelor, fie că a plecat alături de surorile sale, făcând o tradiție din a avea o vacanță ”ca fetele”, fie alături de Răzvan Simion sau de noul iubit, Lidia Buble a cutreierat lumea în lung și în lat.

Artista a bifat mai multe vacanțe de lux, în diferite colțuri ale lumii, precum: Grecia, Maldive, Zanzibar, Madrid, Roma, Ibitza, acolo unde a fost alături de actorul Harlys Becerra și multe alte locații de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, în iarna anului 2017, blondina a vizitat și Dubaiul. La vremea aceea, cântăreața a avut parte de o escapadă romantică alături de prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Dar timpul a trecut și acum o nouă vacanță în Dubai ar fi în compania altei persoane, poate chiar alături de actorul cubanez, dacă acesta va ține cont de doleanțele partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT
Tags: