Life

Lidia Buble, atinsă și pupată de „cel mai frumos bărbat din lume”. Cu cine s-a afișat fosta lui Răzvan Simion

17.04.2021 | 21:31
Lidia Buble atinsa si pupata de cel mai frumos barbat din lume Cu cine sa afisat fosta lui Razvan Simion
Lidia Buble, fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble s-a lăsat atinsă și pupată de „cel mai frumos bărbat din lume”, așa cum chiar ea l-a descris, prezentându-l fanilor care o urmăresc pe contul ei de Instagram.

După despărțirea de prezentatorul matinalului de la Antena 1, cântăreața a fost cuplată de presa mondenă cu tot felul de bărbați celebri, printre care Cornel Ilie de la Vunk (cu care a realizat un super-hit) sau Cobra Tate, al cărui frate a fost relaționat cu Bianca Drăgușanu în ură cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a obișnuit cu astfel de speculații, iar de data asta chiar ea a dat apă la moară presei afișându-se cu unul din cei mai buni prieteni care a pupat-o în văzul tuturor, căci artista a publicat imaginile pe Instagram.

Lidia Buble, alături de „cel mai frumos bărbat din lume”

Lidia l-a prezentat fanilor pe bărbatul care o coafează și care are grijă să arate întotdeauna impecabil. Numele lui este Cătălin Manolache, iar cântăreața îl consideră cel mai frumos bărbat pe care l-a văzut până acum.

ADVERTISEMENT

Aceasta îi cere un pupic în clipul postat pe Instastory, așa cum era obișnuită de fiecare dată când se vedea cu el, iar băiatul se conformează. Lidia are buzele țuguite în momentul în care acesta se apropie de fața ei, însă sărutul îl primește în cele din urmă pe bărbie, chiar dacă din imagini se poate interpreta că a fost un sărut în toată regula!

„Cătă, o pupă nu mi-ai dat și mie”, îi spune Lidia Buble hair-stylistului ei, Cătălin. „Deci… este cel mai frumos bărbat din lume”, continuă vedeta în timp ce se întreține cu prietenul ei.

ADVERTISEMENT
lidia buble
Lidia Buble, în alinturi cu hair-stylistul ei pe Instagram

 

cătălin manolache
Cătălin Manolache este hair-stylistul mai multor vedete feminine din România

Răzvan Simion rămâne dragostea vieții sale

Recent, Lidia Buble a vorbit la modul serios despre viața ei amoroasă într-o emisiune online, unde a recunoscut că Răzvan Simion rămâne dragostea vieții sale. Chiar dacă s-a despărțit de el, matinalul de la Antenă va ocupa întotdeauna un loc special în inima ei.

„Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, este confesiunea neașteptată făcută recent de Lidia Buble.

ADVERTISEMENT