Life

Lidia Buble, cea mai inedită apariție de până acum: „Cum mă plimb eu pe străzile din București”

27.02.2021 | 12:39
Lidia Buble cea mai inedita aparitie de pana acum Cum ma plimb eu pe strazile din Bucuresti
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a avut o apariție inedită pe străzile din București. Vedeta s-a filmat într-o ținută mai puțin obișnuită, în halat de baie.

Lidia Buble este o fire excentrică, iar acest lucru poate fi observat și în modul în care se îmbracă. De data aceasta, artista a avut un motiv întemeiat pentru a se prezenta așa.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble pregătește o nouă piesă, iar filmările pentru videoclipul acesteia sunt în toi. Cântăreața abia așteaptă să le prezinte fanilor noul hit, despre care a spus că este o piesă de suflet.

Lidia Buble, cea mai inedită apariție de până acum: „Cum mă plimb eu pe străzile din București”

Lidia Buble este o prezență constantă în mediul online. Vedeta își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața ei. De această dată, ea le-a împărtășit că lucrează la o nouă piesă.

ADVERTISEMENT

În trecut, artista a făcut mai multe dezvăluiri din plan personal, cu privire la relația pe care o are cu fostul partener de viață, Răzvan Simion, dar și despre viața de femeie singură.

Solista a distribuit mai multe fotografii în timp ce se plimbă în halat de baie. Ea s-a amuzat strașnic spunându-le fanilor cum a ajuns că se plimbe pe străzile din Capitală.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble
Lidia Buble, în halat de baie pe stradă
Colaj: Fanatik

Cântăreața a terminat filmările pentru noua piesă. Ea le-a povestit fanilor că încă are multe lucruri de făcut.

Lidia Buble
Lidia Buble la filmarea unui nou videoclip
Sursa foto: InstaStory

„Am terminat filmările, am ajuns acasă. O să mă duc să dorm, să-mi fac somnul de frumusețe. Mâine mă asteaptă o zi nouă, cu multă treabă”, a spus aceasta într-un clip video distribuit la InstaStory.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble s-a declarat foarte încrezătoare în succesul noii melodii: „ce pot să vă spun este că a ieșit ceva wow și că abia aștept să vedeți și să ascultați piesa nouă, care este, efectiv, bucățică ruptă din sufletul meu”.

Artista a precizat că nu mai durează mult până la marea lansare și și-a îndemnat fanii să-i urmărească activitatea: „trebuie doar să stați cu ochii și urechile pe pagina mea de Instagram. Mai are foarte puțin și o să fie lansată”.

ADVERTISEMENT