ADVERTISEMENT
Life

Lidia Buble, criticată dur de fani din cauza aspectului fizic. Cum a reacționat blondina

Autor: Alexa Serdan | 27.09.2020 | 14:07
Lidia Buble, criticată dur de fani din cauza aspectului fizic. Cum a reacționat blondina
Lidia Buble, criticată dur de fani din cauza aspectului fizic. Cum a reacționat blondina. Sursa foto: Instagram.com

Lidia Buble este una dintre puținele cântărețe naturale, care nu a apelat până la ora actuală la medicul estetician. Frumoasa blondină nu ezită să le arate fanilor cum arată fără strop de machiaj sau în costum de baie, însă unii oameni nu apreciază felul ei de a fi.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mărturisit recent că se confruntă cu un fel de bullying online, primind numeroase mesaje răutăcioase, în special legat de aspectul fizic. Vedeta a fost criticată dur de fani în legătură cu fizionomia, nasul fiind ținta controverselor de pe rețelele de socializare.

Nu este prima oară când Lidia Buble a fost criticată pentru faptul că are nasul prea mare. Și în trecut s-a confruntat cu această problemă, artista fiind mândră de trăsăturile sale naturale. Blondina se iubește așa cum este și nu dorește să se opereze pentru a arăta ca restul vedetelor.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, sub lupa fanilor din cauza aspectului fizic

Frumoasa cântăreață a decis să nu mai ignore sutele de mesaje primite pe tema aspectului ei fizic și a făcut publice câteva cuvinte. Lidia Buble spune că 99% din vorbele grele și jignirile gratuite sunt venite din partea femeilor care nu au curaj să spună ce cred în realitate, ci doar în online.

Probabil că mulți dinte voi o să vă întrebați de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună față în față și atunci refulează în online”, a mărturisit cântăreața pe InstaStory, relatează spynews.ro.

Lidia Buble este de părere că micile defecte fac oamenii diferiți. Totodată, blondina spune că fiecare ar trebuie să se aprecieze mai mult așa cum este pentru că nu toată lumea trebuie să se încadreze în același tipar, de „bibelou, de păpușă”.

ADVERTISEMENT

Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe și în proporție de 99,9% sunt femei. Foarte trist.

Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține. Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel. De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpușă.

ADVERTISEMENT

Este atât de frumos să fim cu toții diferiți, iar defectele sunt atât de frumoase. Și chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizați, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, așa că iubiți-le. 

Pentru tine am și un răspuns: acest nănău așa cum l-ai numit tu, foarte sexy și cu foarte multă personalitate, știi la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica și îmi trimit mesaje frumoase.

ADVERTISEMENT

Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală”, a completat frumoasa cântăreață pe contul de socializare, mai arată sursa citată anterior.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!