Life

Lidia Buble, cu gândul la Răzvan Simion? Mesajul care a dat-o de gol pe artistă

21.04.2021 | 18:56
Lidia Buble cu gandul la Razvan Simion Mesajul care a dato de gol pe artista
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a lăsat un mesaj care i-a făcut pe toți să-și dea coate. Cântăreața se gândește în continuare la Răzvan Simion, deși drumurile lor s-au separat în urmă cu aproximativ un an, după 5 ani frumoși de relație? Care să fie adevărul? 

Este cunoscut faptul că blondina a suferit în urma despărțirii de prezentatorul de la Neatza, o perioadă foarte lungă lăsând numeroase mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare. La fel a fost și acum când a dat de gândit că îl poartă mereu în suflet pe fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Artista susține că nu mai are de mult fluturi în stomac, însă nu putem trece cu vederea gestul care o dă de gol. Mai exact, Lidia Buble a stârnit controverse printr-o postare făcută recent în mediul virtual legat de fosta sa poveste de dragoste.

Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion? Ce a postat vedeta

Lidia Buble a confirmat un lucru legat de zodia sa, Gemeni, și anume că oricât de dor i-ar fi de cineva nu este deloc genul de persoană care să pună mâna pe telefon să sune sau să-l caute pe respectivul. Ce să însemne asta, că nu-l poate uita pe Răzvan Simion?

ADVERTISEMENT

„Poate să-mi fie dor de tine și totuși să nu te sun sau să-ți scriu niciodată”, este mesajul lăsat de frumoasa blondină pe InstaStory.

„Sufletul pereche rămâne pentru totdeauna”, este o altă postare de-a vedetei, care poate face, de asemenea, referire la fostul ei partener de viață.

ADVERTISEMENT

Artista din Deva nu vrea să mai abordeze sincer subiectul separării de Răzvan Simion, dar asta nu înseamnă că nu-și exprimă sentimentele. Vedeta pune toate trăirile în versurile pieselor sale, acesta fiind felul ei de a arăta prin ce a trecut.

„Majoritatea pieselor mele vorbesc despre experiențele trăite de mine și tocmai de aceea le cânt atât de asumat. Cuvintele sunt cam aceleași…

ADVERTISEMENT

Dar, iată, intensitatea cu care sunt spuse… diferă. Am învățat să mă iubesc pe mine”, mărturisea recent cântăreața Lidia Buble pentru libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: