Life

Lidia Buble, curtată de un celebru actor de la Hollywood! Toată lumea a văzut asta în public: „Ioi, nu cred” – Foto

08.09.2020 | 21:03
Lidia Buble curtata de un celebru actor de la Hollywood Toata lumea a vazut asta in public Ioi nu cred  Foto
ADVERTISEMENT

Lidia Buble are parte dintre cei mai internaționali admiratori! Vedeta a primit inimioară și un comentariu drăguț din partea unuia dintre cei mai cunoscuți actori americani, iar reacția ei a fost pe măsură.

Lidia Buble, curtată de actorul Dominic Purcell

Fosta parteneră a lui Răzvan Simion a fost curtată de actorul Dominic Purcell, cunoscut publicului larg datorită rolului interpretat în serialul fenomen „Prison break”.

ADVERTISEMENT

În urma mesajului lăsat de celebrul actor, cântăreața i-a oferit un pupic și inimioare și a scris extrem de sugestiv, evident flatată: „Ioi, nu cred!”.

Se pare că diva are mare succes la bărbați, mai ales după despărțirea de matinalul de la Antena 1, una cu destul de mult cântec, mai ales că amândoi au folosit mai mereu mesaje criptate pentru a explica ce a dus la separare.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și cântăreața, pe drumuri diferite

Cel care a făcut, de altfel, anunțul despărțirii în urmă cu câteva luni a fost chiar Răzvan Simion, asta după ce fanii amândurora au observat că nu mai apar împreună.

„Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine.

ADVERTISEMENT

Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi… foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni”, a scris atunci vedeta Antenei 1.

ADVERTISEMENT
lidia buble
Dominic Purcell i-a scris cântăreței Lidia Buble pe Instagram
dominic purcell
Dominic Purcell, cunoscut din serialul Prison Break. Foto: Pinterest