Life

Lidia Buble dă din casă înainte de Asia Expres 4! Ce amuletă norocoasă are, dar și ce o sperie cel mai tare

Lidia Buble a făcut toate pregătirile înainte de plecarea la Asia Expres 4.
23.05.2021 | 14:47
Lidia Buble da din casa inainte de Asia Expres 4 Ce amuleta norocoasa are dar si ce o sperie cel mai tare
Lidia Buble dă din casă înainte de Asia Expres 4! Ce amuletă norocoasă are, dar și ce o sperie cel mai tare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și sora sa, Estera, vor participa împreună la Asia Express 4. Fetele și-au făcut deja strategia și speră să ajungă până în marea finală.

Lidia Buble a explicat într-un interviu de ce a decis să concureze alături de sora sa, Estera.

Lidia Buble dă din casă înainte de Asia Expres 4

Lidia Buble și sora sa, Estera au vorbit despre marea aventură care le așteaptă la Asia Express 4. , într-un interviu acordat postului Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Fetele au terminat toate pregătirile. Și-au făcut strategia și nu au uitat nici de amuleta lor norocoasă.

Cele două consideră că au deja un avantaj în fața altor echipe.

“Noi avem avantajul de a ne cunoaște foarte bine una pe cealaltă. Când ea e nervoasă eu tac și ea nu cred că o să mă prindă prea nervoasă, dar vedem până la proba contrarie. Avem noroc că suntem surori și între surori certurile stau altfel. Noi ne înțelegem din priviri.

ADVERTISEMENT

Ăsta e motivul pentru care am și ales ca dintre cei 10 frați pe care Dumnezeu mi i-a dat în viața mea și mă simt cea mai binecuvântată să o aleg pe Estera, pentru că eu cred că noi două facem cea mai bună echipă”, au spus fetele, pentru Antena Stars.

Lidia Buble nu a uitat să-și pună în bagaj un obiect de care nu se poate despărți niciodată. De asemenea, cântăreața a dezvăluit și că există ceva care o sperie destul de tare.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să plec fără perna mea de acasă. Am zis că fie ce-o fi, pot să dorm și într-un coteț, dar cu perna mea trebuie să fiu lipită. Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel.”, a mai spus cântăreața.

Lidia și Estera își doresc să ajungă până în marea finală și au promis că vor face tot ce le stă în putere.

ADVERTISEMENT

Asia Express – Drumul Împăraților

Traseul din acest an va începe în Turcia și va continua în Azerbaijan și Georgia. Vor exista și alte locații anunțate ulterior.

Concurenții sunt obligați să respecte aceleași reguli ca în sezoanele precedente. Premiul cel mare pentru care se vor lupta cele nouă echipe este de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT