Life

Lidia Buble, dans lasciv la o petrecere. Imagini incendiare cu fosta iubită a lui Răzvan Simion

Lidia Buble a dansat lasciv la o petrecere. Cântăreața a lăsat inhibițiile și s-a dezlănțuit pentru a se distra pe cinste. Apropiații au filmat-o când dansa cu un bărbat.
19.06.2022 | 14:56
Lidia Buble a dansat provocator la o petrecere pe un Yacht. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Lidia Buble s-a distrat pe cinste la o petrecere desfășurată în Constanța. Cântăreața și-a luat astfel, prin surprindere fanii, după ce a făcut postarea pe rețelele sociale, în care dansa provocator. Frumoasa artistă a lăsat în urmă inhibițiile și nu a mai ținut cont de nimic.

Lidia Buble, dans incendiar la o petrecere

Lidia Buble este mereu în atenția publicului și a prietenilor ei care îi urmăresc postările de pe internet. Vedeta a cucerit pe toată lumea cu un dans lasciv. Fiind final de weekend, Lidia Buble nu a stat nici ea în casă și a profitat de invitația pe care a avut-o la o petrecere pe un Yacht din Constanța.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a hotărât că o petrecere este exact ceea ce îi lipsește. Așa că, ea s-a îmbrăcat într-o vestimentație sexy, alcătuită din două piese, o fustă scurtă și un mini sacou, s-a aranjat la patru ace și a dat startul petrecerii.

După marea deschidere de la petrecere cu șampanie, în care ținuta ei a fost una dintre ținte, a început muzica pe care Lidia Buble nu a putut efectiv să nu își “facă de cap”.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a dansat cu un bărbat necunoscut

Cântăreața Lidia Buble a dansat provocator, lăsându-se în jos de mai multe ori și distrându-se ca la carte, timp în care apropiații ei o filmau cum se dezlănțuie. Însă, în timp ce solista dansa, un bărbat mai în vârstă i s-a alăturat și au încins ringul împreună.

Lidia Buble s-a amuzat teribil de moment și a continuat distracția. Mai târziu ea și-a delectat fanii cu momentele surprinse de către apropiații ei, de la marea petrecere de pe Yacht, unde a luat parte.

ADVERTISEMENT

De ce a lipsit o perioadă de pe rețelele sociale

În primăvara acestui an, Lidia Buble a decis să ia o pauză de la tot ceea ce  însemna viață publică. Artista a șters tot ce avea de pe rețelele sociale și a refuzat orice apariție, fără să ofere nicio explicație.

Atunci când a revenit, cântăreața a mărturisit că se simțea foarte obosită și că avea nevoie de această schimbare, însă mai târziu a transmis că Răzvan Simion a avut un rol important în luarea deciziei ei de a lipsi de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Atunci când ea a revenit cu un look complet schimbat și cu piesa Draga mea, Lidia Buble a explicat că nu se mai regăsea. Într-un interviu acordat recent, artista a dezvăluit că Răzvan Simion, fostul său iubit, a influențat-o, în momentul în care a luat hotărârea.

„Într-o zi vorbeam cu Răzvan și zic, ‘Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc’. Mă uitam în oglindă și ziceam, ‘cine e fata asta?’.

Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: ‘Ia o pauză, ce te oprește?’. Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă.

Dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur”, a declarat Lidia Buble, citată de avantaje.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: