Life

Lidia Buble, din nou singură? Declarația făcută de cântăreață, în direct

Lidia Buble a revenit în forță în mediul online și pe micile ecrane, după o pauză mai lungă. Frumoasa artistă din Deva a vorbit puțin și despre viața sentimentală.
09.03.2022 | 14:27
Lidia Buble din nou singura Declaratia facuta de cantareata in direct
Lidia Buble are sau nu iubit? Cântăreața a vorbit despre viața sentimentală. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, vedeta a fost întrebată dacă a primit vreun cadou special de la un bărbat de 8 martie. Prezentatorul a dorit să afle dacă cântăreața are un iubit sau este din nou singură.

Lidia Buble are sau nu iubit? Cântăreața a vorbit despre viața sentimentală

Lidia Buble a format un cuplu cu actorul cubanez Harlys Becerra, de care s-a despărțit de mai multe ori din cauza distanței dintre ei. În momentul de față nu se știe dacă vedeta a revenit la gânduri și a mai acordat o șansă poveștii de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a dorit să ofere prea multe detalii despre viața privată, însă a lansat o melodie care spune mai mult decât o mie de cuvinte. Solista a mai sublinat că a primit cadoul de 8 martie cu mult timp înainte.

„Cadoul de 8 martie a venit mult mai devreme pentru mine, dar ieri am primit flori, da. De la antrenorul meu de la sală, cum au primit toate femeile de acolo. Tu vrei să mă prinzi și nu ai cum”, i-a spus Lidia Buble lui Dani Oțil, în direct, în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

De ce a dispărut Lidia Buble de pe rețelele sociale

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a dispărut o vreme de pe rețelele de socializare, perioadă în care a făcut mai multe schimbări. A renunțat la părul blond și s-a făcut șatenă, look care speră să fie și pe placul fanilor ei.

Cât despre motivul pentru care nu a mai intrat online, artista spune că simțea nevoia de o pauză. Lidia Buble a subliniat că nu a trecut prin nicio problemă serioasă, ci mai degrabă era obosită psihic și a vrut să-și încarce bateriile.

ADVERTISEMENT

„Să știți că am dispărut… am luat o pauză de la tot ce înseamnă rețele sociale pentru că am simțit să fac asta. A fost un fel de detox de tot ce înseamnă viața în online, la nivel psihic mă simțeam foarte obosită. 

Mi-a prins foarte bine această pauză în care efectiv am stat eu cu mine. Mi-am făcut între timp și această schimbare de look, nu mă mai regăseam în varianta blondă”, a mărturisit Lidia Buble pe Instagram.

ADVERTISEMENT