Life

Lidia Buble, declarații de dragoste pe Instagram. Cine este persoana pe care o „sufocă” cu iubire

17.12.2020 | 12:10
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a făcut declarații de dragoste pe contul de Instagram la mai bine de jumătate de an de când s-a despărțit de Răzvan Simion. Persoana căreia îi mărturisește iubirea nu este, însă, un nou iubit al celebrei cântărețe. 

Recent, Lidia Buble a intrat din nou în atenția presei după ce s-a speculat că ar forma un cuplu cu Ensar Duman, celebrul estetician la care apelează vedetele, însă blondina nu a confirmat nimic.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, persoana care se bucură de iubirea artistei este chiar sora ei, Estera Buble. Lidia Buble este nerăbdătoare să petreacă sărbătorile alături de familia ei numeroasă.

Lidia Buble, declarații de dragoste pe Instagram. Cine este persoana pe care o „sufocă” cu iubire

La șapte luni după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a concentrat foarte mult pe cariera ei muzicală. În tot acest timp, mai multe zvonuri cum că artista ar fi împreună cu bărbați cunoscuți în public au umplut mediul online.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a făcut câteva declarații de dragoste în mediul online, însă nu este vorba despre un bărbat. Lidiei Buble îi este foarte dor de familia ei și abia așteaptă să petreacă sărbătorile alături de părinți, frați și surori.

Estera Buble, sora vedetei, a postat un mesaj pe InstaStory, iar Lidia Buble i-a răspuns de îndată, spunându-i că o „sufocă” cu iubire.

ADVERTISEMENT

„Lidi, doar atât am, o singură întrebare. Tu realizezi că mai este foarte puțin și ne vedem? Tu realizezi ce o să se întâmple următoarea săptămână? Întreb pentru o prietenă, nu pentru mine! Eu doar așa întreb”, a spus Estera pe Instagram.

Lidia Buble i-a transmis dragostea pe care i-o poartă: „Dar tu realizezi că o să te sufoc cu iubire? Wai și iar wai!”. Din acest schimb de replici între surori putem deduce că artista va petrece sărbătorile alături de familia ei și nu cu un bărbat.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble și Estera Buble
Lidia Buble, mesaj pentru sora ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Lidia Buble are un nou iubit?

Blondina nu a confirmat nicio legătură amoroasă, iar de curând a postat fotografii incendiare din Zanzibar, unde ar fi fost împreună cu Ensar Duman. Nu se știe dacă cei doi sunt împreună, din moment ce singura dovadă o reprezintă faptul că esteticianul a postat fotografii de la aceeași destinație exotică.

Relația ei cu Răzvan Simion este una profesională, prezentatorul de la Antena 1 fiind și managerul ei, semn că nu-și poartă pică unul altuia.

„Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia Buble, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT