Life

Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei în fața lui Horia Brenciu: ”Și el are nasul mare”

Lidia Buble l-a luat prin surprindere complet pe Horia Brenciu. Artista a vorbit mai deschis ca niciodată, inclusiv despre noul său iubit.
14.01.2023 | 13:21
Lidia Buble dezvaluiri neasteptate despre iubitul ei in fata lui Horia Brenciu Si el are nasul mare
Lidia Buble și Horia Brenciu, dialog savuros. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Acest se bucură de o carieră de mare succes și nu numai.

Ce a întrebat-o Horia Brenciu pe Lidia Buble

Pe plan amoros însă, Lidia Buble nu a avut mari reușite până acum. După relația lungă cu Răzvan Simion, artista a preferat să se axeze mai mult pe carieră.

ADVERTISEMENT

Totuși, se pare că în viața ei există un bărbat, după cum a recunoscut chiar ea, în podcast-ul lui Horia Brenciu. Cei doi artiști au vorbit despre muzică, însă Horia Brenciu a avut o întrebare mai indiscretă pentru Lidia Buble, iar răspunsul ei a fost de-a dreptul copios.

Mai exact, Horia Brenciu a adus în discuție nasul Lidiei Buble și a întrebat-o dacă acesta nu o deranjează în momentul în care se sărută, însă artista a avut grijă să dea un răspuns pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău”, a fost întrebarea lui Horia Brenciu.

Lidia Buble, răspuns neașteptat pentru Horia Brenciu

Lidia Buble nu s-a supărat deloc și din contră, a dezvăluit că iubitul ei nu e deloc deranjat de nasul său. Mai mult de atât, aceasta a  mai spus și că bărbatul din viața ei are nasul mare, iar mai degrabă ea este încurcată ci nicidecum omul de lângă ea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista a avut grijă să îi mai spună lui Horia Brenciu că de cele mai multe ori, bărbații s-au îndrăgostit de nasul ei și acesta este și motivul pentru care nu a decis ca până acum să își facă o intervenție estetică în aces sens.

”Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare (n.r- bărbatul din viața ei). Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit în primul rând de nasul meu.

ADVERTISEMENT

Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy”, a fost răspunsul dat de artistă.

Amintim că nu este prima oară când nasul Lidiei Buble este adus în discuție. În urmă cu ceva timp și prezentatorul tv, Dani Oțil, a fost ironic în legătură cu aspectul fizic al artistei, însă acesta a avut grijă să îi ofere și lui un răspuns pe măsură. 

ADVERTISEMENT