Life

Lidia Buble, dispusă să apeleze la operații estetice? Imaginea care a stârnit controverse

27.11.2020 | 13:00
Lidia Buble dispusa sa apeleze la operatii estetice Imaginea care a starnit controverse
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a declarat în repetate rânduri că este mulțumită de aspectul ei fizic, în ciuda faptului că a fost aspru criticată. O imagine postată recent în mediul online a iscat mai multe controverse, artista aflându-se în cabinetul unei medic estetician. 

Cântăreața a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de un estetician renumit printre vedetelor din showbiz-ul autohton. Foarte multe dintre cele care au ajuns pe mâna respectivului doctor au optat pentru silicoane, lucru puțin probabil în cazul blondinei.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion nu a dorit să ofere amănunte despre discuția purtată în cabinetul medicului, lăsând să se înțeleagă că a fost vorba de o „consultație privată”, Lidia Buble fiind extrem de discretă în ultima perioadă.

Lidia Buble, operație estetică la sâni? Ce are de gând cântăreața

„Despre seara asta… consultație privată”, a scris Lidia Buble pe Instagram, în dreptul imaginii în care apare împreună cu celebrul medic estetician din București.

ADVERTISEMENT

Blondina este împotriva operațiilor estetice, cel mai probabil fiind vorba de un tratament sau o intervenție non-invazivă. De asemenea, cântăreața ar fi putut ajunge în cabinetul medicului pentru a-și achiziționa produse speciale pentru față și corp.

Postarea vedetei a stârnit un val de controverse, fanii de pe rețelele de socializare reacționând imediat, mai ales că Lidia Buble a fost mereu luată la rost pentru felul în care arată. Foarte mulți oameni au râs de nasul artistei, însă ea este mulțumită de felul în care arată.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

„Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât și în ceea ce privește aspectul meu fizic. Pe moment, poate fi distractiv dar, dintr-un punct, poate deveni enervant. Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea. 

Nu am avut complexe și nici nu voi avea, dar mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton. Sunt criticată pentru toate motivele din lume, fără a fi însă justificate.

ADVERTISEMENT

Eu mă critic, deseori, pentru că se întâmplă să fiu cam repezită și să iau decizii la supărare, dar și pentru că am prea multă încredere în oameni sau pentru că las părerile altora să mă influențeze”, a mărturisit Lidia Buble în urmă cu câteva luni într-un interviu pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT