Life

Lidia Buble este în culmea fericirii! Artista trăiește clipe minunate. Fanii au felicitat-o

23.07.2020 | 14:16
Lidia Buble este in culmea fericirii Artista traieste clipe minunate Fanii au felicitato
Lidia Buble este în culmea fericirii! Artista trăiește clipe minunate. Fanii au felicitat-o
ADVERTISEMENT

Lidia Buble are o carieră muzicală de invidiat. Pe plan sentimental a luat o pauză, așa că se dedică întru totul profesiei. Recent, fosta iubită a lui Răzvan Simion a lansat o nouă piesă.

Artista a fost prezentă în platoul de la Neața pentru a vorbi despre noua piesă care se anunță a fi un mare hit al verii 2020. Melodia ”Cu ochii ăia verzi” are un succes răsunător peste hotare, dar și în țară.

ADVERTISEMENT

Cântăreața le-a dat vestea cea mare fanilor, iar aceștia au felicitat-o pentru piesa recent lansată. În Londra, ”Cu ochii ăia verzi” ocupă locul 7.

Lidia Buble este pe val. Succes nebun cu noua piesă

Lidia Buble și Răzvan Simion au rămas în relații bune după ce au pus punct poveștii de iubire, după cinci ani. Au rămas cu amintiri, momente frumoase, dar și cu o colaborare profesională bună.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști îndrăgostiți au fost din nou împreună pentru prima dată după despărțire, în platoul de la Neața. Cel care a intervievat-o pe artistă, însă, a fost Dani. Matinalul a vrut să știe care este mesajul celei mai noi piese lansate de fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Este vorba despre o „relație neîmplinită”, a răspuns artista. ”Îți priește viața după…. pandemie”, a continuat Dani.

ADVERTISEMENT

”Da, sunt foarte bine, sunt fericită. Sunt foarte fericită pentru că piesa merge foarte bine. Suntem pe trending, pe Londra suntem pe locul 7.

Dacă mă ajută Răzvan…știe mai bine domnul manager. Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”, a răspuns Lidia Buble, vizibil stânjenită de moment.

ADVERTISEMENT

Sub privirile lui Răzvan Simion, dialogul dintre cei doi a continuat cu o altă întrebare din partea lui Dani.

”Eu te intimidez? Suntem doar doi prezentatori că dacă eram mai mulți, era mai ușor. Vrei să-ți pună altcineva întrebările?”, a întrebat Dani Oțil. ”Nu!”, a răspuns artista imediat, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări sau comentarii.

ADVERTISEMENT