ADVERTISEMENT
Life

Lidia Buble face sacrificii uriașe pentru a se menține în formă: „Nu am mâncat aproape nimic”

Autor: Claudiu Ilie | 07.01.2021 | 15:27
Lidia Buble face sacrificii uriașe pentru a se menține în formă: „Nu am mâncat aproape nimic”
Lidia Buble, strigăt de durere în noua ei piesă. Răzvan Simion, sursa de inspirație? Sursa foto: Facebook

Pentru că faima unui artist nu ține doar de calitățile vocale, Lidia Buble face sacrificii pentru a se menține în formă. Chiar și cu riscul de a i se reproșa că e prea slabă sau că exagerează cu vizitele la sala de forță.

ADVERTISEMENT

Fie că strâmbăm sau nu din nas la vederea fotografiilor sale, nu putem să nu recunoaștem că un asemenea trup nu este la îndemâna oricui. Ai nevoie de un regim alimentar extrem de strict și o voință de fier să îl poți urma cu sfințenie 7 zile din 7.

Nici măcar sărbătorile nu fac excepție. Într-un mesaj publicat recent în mediul online, blondina le-a dezvăluit fanilor că fructele și legumele se află întotdeauna la loc de cinste în topul preferințelor sale culinare.

Cum reușește Lidia Buble să se mențină în formă, chiar și de Sărbători

Eu de Sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne.

ADVERTISEMENT

Mănânc doar foarte rar, dar foarte rar,  de două ori pe an maximum, în rest mănânc doar pește. Așa că eu, de Sărbători, am cam făcut foamea.

În afară de portocale, mandarine și câteva dulciuri, și, într-o zi, am mâncat un fel de paste. Nu am mâncat nimic în această perioadă.

Nu am apelat la o dietă anume, doar mi-am fixat propriul stil alimentar sănătos. Putem ține diete doar dacă organismul și sănătatea ne permit.

ADVERTISEMENT

Nu recomand, în niciun caz, să se țină diete drastice care pot conduce la apariția unor boli, doar de dragul că sunt la modă sau impuse.

Sunt singura nebună care, când vine seara, se gândește ”Doamne, să vină mâine, să pot să mănânc din nou, micul dejun”. Sper că nu sunt singura”, a dezvăluit Lidia Buble.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!