Life

Lidia Buble, fără bani de mâncare sau pentru transportul în comun! Artista a recunoscut că a furat de la supermarket

Lidia Buble a recunoscut că a furat din supermarketuri atunci când s-a mutat din București, deoarece nu avea bani de mâncare și nici de transportul în comun.
07.07.2022 | 13:28
Lidia Buble fara bani de mancare sau pentru transportul in comun Artista a recunoscut ca a furat de la supermarket
Lidia Buble a recunoscut că a furat din supermarket. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a recunoscut că a furat din supermarket pentru a se hrăni, deoarece nu avea niciun ban. Iată ce alte mărturisiri a mai făcut vedeta.

Lidia Buble a furat din supermarket. „Nu îmi e rușine”

Lidia Buble a recunoscut că unul dintre cele mai grele momente din viața ei a fost când s-a mutat în București.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit faptul că viața din Capitală era mult mai scumpă decât cea din orașul natal, așa că s-a văzut pusă în fața unei situații foarte grele, deoarece rămânea fără bani de foarte multe ori.

Mai mult decât atât, Lidia Buble a spus că atunci când a venit în Capitală avea la ea doar 40 de lei.

ADVERTISEMENT

„Unul dintre cele mai grele momente din  viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva”, a spus artista în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a recunoscut că au fost foarte multe lunile în care a rămas fără bani de mâncare și trebuia să se descurce cum putea, deoarece nu voia să le ceară bani părinților săi.

ADVERTISEMENT
@damiandraghiciofficial Lidia Buble despre mare iubire, eforturile succesului si cea mai grea perioada din viata ei!@Lidia Buble #lidiabuble #damiandraghici #podcastulluidamiandraghici ♬ original sound – Damian Draghici

Lidia Buble fura biscuți din supermarket, de foame

Vedeta a recunoscut că, de foame, mânca biscuiți vărsați puși la vânzare în supermarket, dar aceasta nu mai trecea și la casă să îi cumpere.

Artista a dezvăluit că nu îi este rușine cu ceea ce a făcut deoarece așa a putut supraviețui, cu un biscuite pe zi, mărturisind și că nu avea bani nici de transportul în comun.

ADVERTISEMENT

„Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău.

Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de transport în comun. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista.

ADVERTISEMENT