Life

Lidia Buble, fără lenjerie intimă pe Instagram. Ce au observat toți când s-a întors cu spatele

10.11.2020 | 11:32
Lidia Buble fara lenjerie intima pe Instagram Ce au observat toti cand sa intors cu spatele
Lidia Buble a renăscut după despărțirea de Răzvan Simion. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble i-a obișnuit pe fani cu goliciunea ei, iar pozele din ultima vreme de pe Instagram a aprins imaginația suflării masculine.

În cea mai recentă fotografie postată de cântăreață, se vede foarte clar că artista nu poartă lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a urcat pe rețeaua de socializare o imagine în alb-negru cu ea, în care poartă o rochie albă cu spatele gol.

Lidia Buble, cu spatele gol pe Instagram

Vedeta stă cu spatele în respectiva poză, iar fanii au observat că lipsește sutienul, iar în partea de jos mulți bagă mâna în foc că nu poartă nimic.

ADVERTISEMENT

Imaginea a strâns peste 13.000 de inimioare în nici 24 de ore, iar comentariile au fost majoritatea formate din emoticoane prin care fanii își arată admirația pentru trupul perfect al blondinei.

Printre persoanele care au comentat la postarea Lidiei s-a aflat și un băiat pe nume Nik, topit după cântăreață. Acesta i-a scris că o place foarte tare și că l-au înnebunit formele ei.

ADVERTISEMENT
lidia buble
Lidia Buble, fără sutien pe Instagram

Unul dintre fani i-a declarat dragostea

„Oare pare o nebunie ce imi faci Lidia? Tu mie îmi dai mințile peste cap și tot nu reuşesc să imi pun capac. Faci lumea să innebunească. Eşti artista mea preferată de mult. Te pup. Cu drag, Nik”, este mesajul primit de fosta iubită a lui Răzvan Simion pe Instagram.

Interpreta de muzică pop-dance este din noul pe val, nu doar pe rețelele de socializare. Cea mai nouă melodie, „Vino, du-te”, lansată împreună cu Cornel Ilie este una din cele mai ascultate în ultima lună în România.

ADVERTISEMENT

De când s-a despărțit de Răzvan, vedeta pare că a renăscut, fiind mai jovială și mai frumoasă ca niciodată, semn că i-a priit de minune această despărțire.

Ba chiar la un moment dat s-a vehiculat că între Lidia și Cornel de la Vunk ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie, începută în urma colaborării muzicale, însă cei doi au negat că ar fi împreună.

 

ADVERTISEMENT