Life
notix pixel id

Cum arată Lidia Buble fără pic de machiaj. Fosta concurentă de la Asia Express i-a uimit pe fani

Lidia Buble s-a afișat fără pic de machiaj într-un videoclip postat de sora ei, Estera. Cele două le-au arătat fanilor cum se realizează machiajul purtat la Asia Express.
06.12.2021 | 16:40
Cum arată Lidia Buble fără pic de machiaj. Fosta concurentă de la Asia Express i-a uimit pe fani
Cum arată Lidia Buble fără pic de machiaj. Fosta concurentă de la Asia Express i-a surprins pe internauți. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și celelalte concurente Asia Express aveau acces la produse cosmetice și se puteau machia în competiție. Artista a dezvăluit cum se realizează machiajul purtat de ea pe Drumul Împăraților, iar fanii au avut ocazia să o vadă nemachiată.

Cântăreața a apelat la un machiaj simplu în timpul competiției. Vedeta și-a dorit să arate bine, dar să nu aibă tenul prea încărcat, în același timp.

Alături de sora ei, Estera, Lidia Buble a trăit o experiență unică la reality show-ul de la Antena 1. Cele două au fost eliminate chiar înainte de marea finală.

ADVERTISEMENT

Cum arată Lidia Buble fără pic de machiaj

Internauții au putut să o vadă pe Lidia Buble nemachiată, după ce sora artistei a postat un videoclip în care îi realizează machiajul purtat zi de zi la Asia Express.

Estera Buble este make-up artist de profesie și le-a arătat urmăritorilor care sunt pașii de urmat pentru un machiaj ca al Lidiei.

ADVERTISEMENT

Machiajul este unul foarte simplu și poate fi purtat zilnic. În plus, se realizează ușor și are un aspect natural.

De cele mai multe ori, concurentele apăreau aranjate în fața camerei. Cu toate acestea, cele două nu aveau mereu timp să se ocupe de machiaj.

ADVERTISEMENT

„O să vă prezentăm produsele pe care noi le-am folosit în Asia Express când aveam timp, bineînțeles, pentru că nu întotdeauna era timp și felul nostru de a ne machia, pentru că așa ne machiem 90% din timp”, au spus surorile Buble în videoclipul postat pe canalul de YouTube al Esterei. 

Cele două le-au arătat internauților ce produse cosmetice foloseau în competiție și cum obțineau un machiaj natural cu ajutorul lor.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble
Lidia Buble s-a afișat nemachiată în videoclipul Estereil. Sursa foto: apturi YouTube

Internauții au ținut să le transmită surorilor Buble că arată foarte bine cu look-ul lor natural, fără machiaj.

Ce își dorește Lidia Buble de Crăciun

În urmă cu câteva zile, Lidia Buble le-a dezvăluit fanilor ce își dorește să primească de Crăciun. Cântăreața i-a surprins pe internauți atunci când le-a spus despre ce cadou inedit este vorba.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble nu își dorește bijuterii și mașini scumpe, așa că le-a spus celor care ar vrea să-i facă un cadou că ar vrea să plece într-o vacanță în Dubai.

Blondina nu ratează niciodată ocazia de a pleca în vacanță. Dorința ei cea mai mare este să viziteze celebra capitală a luxului și să stea acolo cel puțin șapte zile.

„Dacă cineva îmi caută cadou de Crăciun… port mărimea 7 zile în Dubai”, a scris Lidia Buble pe pagina de Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri