Life

Lidia Buble, foc și pară pe surorile sale. A fost nevoie de un singur gest ca artista să se supere

05.08.2020 | 20:51
Lidia Buble foc si para pe surorile sale A fost nevoie de un singur gest ca artista sa se supere
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este supărată pe surorile sale după acestea au plecat în vacanță fără ea. Mai în glumă, mai în serios, frumoasa blondină și-a exprimat frustrarea pe rețelele de socializare unde a declarat că a rămas acasă, după ce în anii trecuți au plecat toate în concediu.

Cântăreața nu a explicat motivele pentru care a zis „pas” vacanței de anul acesta cu surorile sale, însă le-a reproșat acestora că anul trecut le-a luat cu ea, dar nu a fost răsplătită cu același tratament. Artista și-a început dezvăluirile de pe InstaStory pe un ton serios, dar într-un final a dat cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

„Daniela Buble. Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi”, așa a început Lidia Buble mărturisirea din mediul online, relatează viva.ro.

Cântăreața Lidia Buble, supărată că surorile au plecat în vacanță fără ea

Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi… este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă.

ADVERTISEMENT

Deci… eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă.

Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti”, a continuat îndrăgita artistă în live-ul de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a renumitului prezentator de la Antena 1 nu s-a mai putut abține și a început să râdă, vizibil amuzată de situație. Lidia Buble a revenit la sentimente mai bune, semn că totul a fost doar o simplă glumă.

Cunoscuta cântăreață a mărturisit că deja îi este dor de cele patru surori și că abia așteaptă ca acestea să se întoarcă acasă, din vacanță.

ADVERTISEMENT

„Cu toate acestea ca să vedeți că sunt fată nu bună, foarte bună, o să vă spun că-mi este foarte dor de voi și că vă iubesc și abia aștept să vă văd”, a completat blondina.

Lidia Buble și surorile sale
Lidia Buble și surorile sale. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT
Tags: