Life

Lidia Buble, fotografie emoționantă postată în mediul online. Cântăreața i-a atins pe toți la suflet

04.05.2021 | 16:20
Lidia Buble fotografie emotionanta postata in mediul online Cantareata ia atins pe toti la suflet
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a postat o fotografie care e emoționat pe toată lumea! Cântăreața a dorit să aducă un omagiu mamei sale, iar imaginea pe care a postat-o pe contul ei de Instagram a reușit să îi atingă pe fanii ei la suflet.

Artista este foarte atașată de familia ei, una destul de numeroasă, iar cu mama ei are o relație cu totul specială.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a ținut să îi demonstreze femeii care i-a dat viață cât de mult o iubește și a făcut un gest special pentru aceasta.

Lidia Buble, gest impresionant pe Instagram

Pe poza de la Instastory, Lidia a scris „cea mai bună mamă din lume”, iar imaginea are un puternic impact pentru toți cei care își iubesc mamele: două mâini care se țin puternic ce simbolizează unitatea și dragostea.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este mândră, de altfel, de întreaga ei familie, căci mai are încă 10 frați. De fiecare dată când a vorbit despre familia ei, artista s-a emoționat, căci legătura care există între toți nu se poate explica nici în cele mai alese cuvinte.

lidia buble
Lidia Buble o ține de mână pe mama ei. Foto: Instagram

E al patrulea copil din cei 11 ai familiei sale

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani). Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.

ADVERTISEMENT

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a povestit la un moment dat Buble pentru ziarul Click!.

 

 

Tags: