Life
notix pixel id

Lidia Buble, fotografii cu un inel de logodnă. Cum arată bijuteria

Lidia Buble, cerută în căsătorie? Cântăreaţa a postat fotografii sugestive cu un inel
28.08.2021 | 22:34
Lidia Buble, fotografii cu un inel de logodnă. Cum arată bijuteria
Lidia Buble, fotografii cu un inel de logodnă. Cum arată bijuteria. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cântăreața i-a surprins pe fanii săi cu postarea făcută pe Instagram, în care în prim-plan este un inel cu un diamant imens. Aceasta a lăsat loc interpretărilor, pentru că nu a mai postat și un mesaj alături de fotografie.

Lidia Buble și-a surprins fanii cu un inel. Cum arată acesta

Așadar, fanii au intrat la bănuieli și au început să se întrebe dacă nu cumva acela reprezintă un inel de logodnă, iar vedeta a fost cerută în căsătorie de proaspătul său iubit.

După ce a tot postat imagini subtile care arată că nu mai este o femeie singură, Lidia Buble i-a surprins total pe admiratorii săi.

ADVERTISEMENT

Inelul pe care îl poartă este chiar pe degetul inelar, acolo unde se ține un inel de logodnă, în mod obișnuit. Mai mult, acesta se află pe mâna stângă, cea pe care se țin și verighetele.

În dreptul imaginii pe care a postat-o la Instatory pe rețelele de socializare, Lidia Buble a desenat și niște inimioare, care sugerează, la rândul lor, că inelul este un dar din iubire sau că ea este total îndrăgostită de el.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble și-a surprins fanii cu un inel. Cum arată acesta
Lidia Buble și-a surprins fanii cu un inel. Cum arată acesta. Foto Instagram

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Ambii și-au găsit fericirea în brațele altor persoane

După despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, iată că aceștia sunt din nou fericiți în dragoste. Amândoi au acum alți parteneri de viață.

Cel care s-a afișat primul cu noua lui iubită a fost Răzvan Simion. Acesta are o relație cu Daliana Răducan de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ei chiar au fost împreună la nunta lui Dani Oțil, colegul lui Răzvan de la Neața, cu Gabriela Prisăcariu.

În schimb, Lidia Buble s-a afișat abia acum cu noua ei cucerire. Totuși, ea este foarte discretă și le oferă admiratorilor săi doar câteva cadre cu un bărbat, dar din care să nu îi poată fi distinsă fața.

ADVERTISEMENT

Artista are mare grijă să nu dezvăluie cine e, de fapt, bărbatul cu care se iubește, tocmai de aceea toate legăturile cu el sunt învăluite în mister. Fotografiile îl surprind pe acesta foarte puțin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri