Life

Lidia Buble, gest ciudat fix înainte ca Răzvan Simion să anunţe despărţirea. Şoc mare pentru fani

08.06.2020 | 07:37
Lidia Buble gest ciudat fix inainte ca Razvan Simion sa anunte despartirea Soc mare pentru fani
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a negat vehement zvonurile care dădeau ca sigură despărțirea de Lidia Buble, iată că Răzvan Simion și-a deschis până la urmă sufletul în fața fanilor săi și a făcut nefericitul anunț. De cealaltă parte, îndrăgita artistă a preferat să păstreze tăcerea, cel puțin deocamdată, însă a luat o decizie care trădează faptul că nu mai există cale de întoarcere în relația lor.

Lidia Buble, gest ciudat fix înainte ca Răzvan Simion să anunţe despărţirea

După ce a renunțat să mai urmărească activitatea din mediul online a fostului său iubit și a șters toate pozele cu acesta, semn că încearcă să dea uitării timpul petrecut împreună, frumoasa blondină încearcă să evite valul de întrebări din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Iar dacă aruncăm o privire printre reacțiile de pe rețelele de socializare, nu e de mirare că a ales să dezactiveze funcția care permitea fiecărui urmăritor să comenteze la postările sale. De altfel, este o „tactică” din ce în ce mai des întâlnită în cazul despărțirilor dureroase.

Răzvan Simion și-a luat inima în dinți și a anunțat despărțirea

Într-un mesaj publicat duminică seara pe rețelele de socializare, Răzvan Simion le-a mărturisit fanilor că Lidia nu mai este fericită alături de el, motiv pentru care cei doi au decis să pună capăt relației. Totodată, carismaticul realizator al matinalului de la Antena 1 a găsit puterea să îi ceară iertare fostei iubite pentru că „la un moment dat am devenit insuficient”.

ADVERTISEMENT

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen.

ADVERTISEMENT

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine.

Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

ADVERTISEMENT

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Copilul râde: “Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!” Tânărul cântă: “Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace:”Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B. Viața frumoasă, Sufletel!”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: