Life

Lidia Buble, gest superb pentru Harlys Becerra. Ce a făcut frumoasa blondină pentru actor

Lidia Buble nu-și mai încape în piele de bucurie de când s-a îndrăgostit de Harlys Becerra, un actor de origine cubaneză.
09.10.2021 | 14:06
Lidia Buble gest superb pentru Harlys Becerra Ce a facut frumoasa blondina pentru actor
Lidia Buble, gest superb pentru Harlys Becerra. Ce a făcut frumoasa blondină pentru actor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și artistul nu formează un cuplu de foarte multă vreme, dar cu toate astea vedeta a făcut un gest superb pentru partenerul ei de viață.

Cântăreața nu s-a mai putut abține. Și-a exprimat dragostea pentru Harlys Becerra printr-un mic tatuaj, care va rămâne pe piele pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble se pare că este foarte îndrăgostită dacă deja și-a imprimat pe corp ziua de naștere a actorului. În plus, l-a dus deja acasă la familia sa, la Deva.

Lidia Buble, tot mai îndrăgostită de Harlys Becerra. Gestul făcut de vedetă pentru actorul cubanez

„Sună 911”, este mesajul care apare pe Instagram legat de noul tatuaj al frumoasei Lidia Buble, dar ce simbolizează el?

ADVERTISEMENT

Ei bine, 9 este ziua de naștere a vedetei, în timp ce 11 este cea a actualului ei iubit, Harlys Becerra care nu a lăsat actul blondinei să treacă neobservat.

„Iubirea mea! 11 este aici”, a scris actorul cubanez, în dreptul pozei în care artista le arăta fanilor noul ei tatuaj.

ADVERTISEMENT

Fotografia este realizată în Ibitza, unde vedeta se pare că petrece o nouă vacanță alături de partenerul ei de viață pe care nu-l mai ascunde de ochii curioșilor.

„Sunt atât de norocos să te am în viața mea, frumoasa mea”, este un alt comentariu lăsat de actor, pe Instagram, pentru Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble, mai îndrăgostită ca niciodată. Ce spune despre actualul iubit

Lidia Buble și-a deschis sufletul și le-a mărturisit fanilor de pe social media care sunt sentimentele și trăirile pe care le are alături de Harlys Becerra.

„În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete.

Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a declarat blondina recent.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion nu a dezvăluit cum și-a cunoscut iubitul, însă lucrurile sunt foarte serioase între ei și nu este exclus să ajungă să se căsătorească.

ADVERTISEMENT