Life

Lidia Buble, cu gândul la surorile sale. Ce gest emoționant a făcut vedeta în vacanță

Lidia Buble este o familistă convinsă, dovadă că are o relație specială cu cele patru surori. Vedeta nu uită de rudele sale nici când este plecată în vacanță.
18.01.2022 | 20:35
Lidia Buble cu gandul la surorile sale Ce gest emotionant a facut vedeta in vacanta
Lidia Buble, gest superb pentru surorile sale. Ce le-a transmis din vacanță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Răzvan Simion este mereu cu gândul la surorile sale, Dana, Estera, Diana și Lorena, care de această dată nu au însoțit-o în concediu.

Blondina a făcut un gest emoționant pentru ele, cel mai probabil pentru că le simte lipsa. Artista este plecată din țară de mai bine de o săptămână.

ADVERTISEMENT

Ploaia a făcut-o pe Lidia Buble să devină melancolică și să se ducă cu gândul la rudele sale cu care are o relație specială. Cu Estera a făcut echipă la Asia Express.

Lidia Buble, gest superb pentru surorile sale. Ce le-a transmis din vacanță

De asemenea, Lidia Buble are numai cuvinte de laudă pentru cea mai mică soră, Lorena, despre care spune că este cea mai frumoasă. Șatena a fost un copil foarte dorit de părinții artistei.

ADVERTISEMENT

Familia frumoasei blondine din Deva este una foarte mare și unită, de aici și legăturile pe care le-au format frații și surorile între ele. O dovadă în plus este actul făcut de cântăreață.

Fosta concurentă de la Asia Express merge frecvent în vacanțe cu surorile sale, însă de această dată a plecat fără ele. Chiar și așa a făcut un gest de-a dreptul emoționant.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a scris pe nisipul de pe plajă cuvântul „sisters”, imediat ce s-a oprit ploaia, în imagine putându-se observa și un câine care i-a ținut companiei fostei iubite a lui Răzvan Simion.

Imaginea publicată de Lidia Buble
Imaginea publicată de Lidia Buble. Sursa foto: Instagram.com

Lidia Buble, al patrulea copil într-o familie de 11 urmași

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.

ADVERTISEMENT

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot.

Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis.

Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea în urmă cu ceva timp Lidia Buble, scrie click.ro

ADVERTISEMENT