ADVERTISEMENT
Life

Lidia Buble, gest uimitor. Cântăreața a fost aspru criticată de fanii din online

Autor: Alexa Serdan | 29.12.2020 | 15:05
Lidia Buble, gest uimitor. Cântăreața a fost aspru criticată de fanii din online
Lidia Buble, gest uimitor. Cântăreața a fost aspru criticată de fanii din online. Sursa foto: Instagram.com

Lidia Buble este una dintre cântărețele apreciate de la noi din țară, însă recent a fost aspru criticată pentru un gest făcut pe rețelele de socializare. Artista a fost luată la rost pentru fapta sa, care nu a fost deloc pe placul internauților. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-a încercat norocul la unul dintre giveaway-urile organizate în mediul online, mai ales acum în perioada cadourilor și a sărbătorilor de iarnă. Vedeta a participat la un concurs organizat de una dintre fostele concurente de la Puterea Dragostei.

Mulți nu ar fi crezut că Lidia Buble va avea nevoie de vreun obiect material pentru că-și permite asta, dar iată că fosta iubită a lui Răzvan Simion a dorit să ia parte la o astfel de competiție, premiul nefiind unul de neglijat. Este vorba de un telefon de ultimă generație și o mașină.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, luată la rost de internauți. Gestul pentru care a fost taxată

Lidia Buble a respectat întocmai regulamentul pus de dispoziție de Andra Volos, artista dând tag surorilor sale, Estera, Lorena și Dana. Cântăreața nu s-a abătut de la pașii concursului, în ciuda faptului că s-au înscris peste 75.600 de internauți.

Gestul simplu al vedetei nu a fost trecut cu vederea de fanii de pe Instagram, care au luat-o la rost pe blondină. O parte dintre ei au fost de părere că artista „a sărăcit”, în timp ce alții nu au văzut nimic rău în a participat la un astfel de concurs.

ADVERTISEMENT
Andra Volos, concurs uriaș pe contul de Instagram
Lidia Buble, printre participanții la giveaway-ul organizat de Andra Volos. Sursa foto: Instagram.com

„Tare săracă ești”, „Duci lipsă de bani, este?”, sunt doar două dintre comentariile lăsate pe rețelele de socializare de persoane care nu au văzut cu ochi buni participarea cântăreței la un asemenea giveaway.

Pe de altă parte, susținătorii tinerei au încercat să întoarcă lucrurile în favoarea vedetei, fiind de părere că mesajul negative  nu-și au rostul în contextul dat.

ADVERTISEMENT

Aceștia au reacționat imediat și chiar i-au urat mult noroc Lidiei Buble, chiar dacă aceasta și-ar putea permite respectivul telefon de ultimă generație.

„Sufletul tău este sărac”, „Lidia Buble, cele mai mari șanse” sau „Baftă Lidi”, sunt o parte din mesajele pozitive venite din partea internauților care au susținut-o pe artistă în cadrul concursului organizat de fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!