Life

Lidia Buble, imaginea care a stârnit controverse. Cântăreața a apărut într-o ipostază uimitoare

30.01.2021 | 11:40
Lidia Buble imaginea care a starnit controverse Cantareata a aparut intro ipostaza uimitoare
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a publicat pe rețelele de socializare o imagine care a stârnit foarte multe controverse în rândul fanilor. Renumita cântăreață a apărut într-o ipostază uimitoare, care le-a dat internauților de gândit. 

Frumoasa blondină și-a indus fanii din mediul online în eroare, după ce a lăsat la vedere mai mult decât ar fi vrut. Îmbrăcată într-un body mulat de culoare neagră și cu mănuși lungi din piele de șarpe, vedeta a comis o mare greșeală.

ADVERTISEMENT

Ipostaza inedită cu fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Lidia Buble este însărcinată, mai ales că a mărturisit de foarte multe ori în trecut că vrea să devină mamă, și asta cât mai repede posibil.

Lidia Buble, într-o imagine controversată. Ce au observat fanii artistei

Ce-i drept, iluzia creată de poziția în care stă Lidia Buble i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă nu este cumva însărcinată, în ciuda faptului că a declarat că este singură după ce a pus capăt relației de 5 ani pe care a avut-o cu vedeta Antenei 1.

ADVERTISEMENT

„Ești gravidă?”, i-a scris un internaut la vederea imaginii de pe Instagram. Replica blondinei a venit imediat, aceasta răspunzându-i în stilul ei caracteristic. Pusă pe șotii, ca întotdeauna, vedeta a mărturisit că este „doar grasă”.

„M-aș fi bucurat să văd un bublișor mic, o copie de-a ta”, i-a mai scris fanul, care a stârnit controverse după ce a observat că artista pare însărcinată.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble a declarat în repetate rânduri că vrea un copil, mai ales în perioada în care se iubea cu Răzvan Simion. Chiar au existat zvonuri potrivit cărora vedeta ar aștepta un bebeluș, însă toate s-au demonstrat a fi doar alarme false.

Frumoasa cântăreața vrea să devină mamă în câțiva ani și chiar știe ce nume vor purta micuții. Artista a ținut să precizeze la un moment dat că nu vrea doar un singur urmaș, ci mai mulți, mai ales că ea provine dintr-o familie cu 11 frați.

ADVERTISEMENT

„Normal! Când vine vorba despre copii sunt disperată. Nu-mi doresc nici un copil, nici doi, nici trei, nici zece… mai mulți. Aș vrea să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela.

Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele”, a declarat în urmă cu ceva timp Lidia Buble, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT