Life

Lidia Buble, imagini senzuale în costum de baie. Vedeta e de nerecunoscut. Cum arată acum

Lidia Buble s-a filmat în costum de baie, pe un iaht. Cum arată vedeta în ultima ei zi la 29 de ani? Imaginile sunt de senzație.
08.06.2023 | 20:35
Lidia Buble imagini senzuale in costum de baie Vedeta e de nerecunoscut Cum arata acum
Lidia Buble, imagini senzuale pe internet. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble împlinește 30 de ani, așa că și-a făcut o vacanță de vis într-un loc cu mult soare. Vedeta s-a filmat în ultima zi la 29, senzual, pe un iaht și a făcut furori pe internet cu silueta sa.

Lidia Buble, senzuală cu o zi înainte să împlinească 30 de ani

Lidia Buble se răsfață cu o vacanță binemeritată, la soare, pentru că pe 9 iunie va împlini 30 de ani. Artista care spunea că s-a săturat să fie jignită pe internet, s-a filmat în costum de baie, chiar pe un iaht și a făcut furori în mediul online.

ADVERTISEMENT

Parcă decupată din revistele de altădată, celebra cântăreață a optat pentru un costum negru, dintr-o singură bucată, care i-a pus în evidență formele voluptoase. Pe cap, Lidia Buble și-a ales o eșarfă, iar ochelarii mari de soare, cu ramă albă, au completat look-ul.

În secțiunea de comentarii, bărbații și femeile deopotrivă s-au grăbit să-i transmită complimente. „Frumoasă tu!”, „Superbitate”, „Ești superbă”, „Frumoasă și delicată”, sunt doar o parte dintre mesajele primite de Lidia Buble.

ADVERTISEMENT
lidia buble costum de baie mare iaht eșarfă ochelari de soare
Lidia Buble s-a filmat în costum de baie.
Sursa foto: Instagram

Vedeta a fost jefuită în vacanță

Dar împlinirea celor 30 de ani nu este cea mai fericită pentru artista condamnată la închisoare cu suspendare de curând. Este pentru a doua oară când aflată într-o vacanță și într-un hotel de lux, este jefuită.

Lidia Buble a rămas, din nou, fără o geantă de valoare, pe care este sigură că o avea în cameră. Ea a rugat pe cineva să verifice dacă este acasă, dar nu a avut noroc. Astfel, și-a dorit să le transmită un mesaj celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

„Geanta nu este acasă, a fost furată. Nu o să stau cu mâinile în sân să nu fac nimic. Foarte mulți dintre voi mi-ați dat mesaje că de ce nu le-am închis în seif. Nu-mi încap în seif. Am pus alte lucruri în seif. Mulți dintre voi mi-ați scris că de ce nu le-am închis în valiză.  Ce credeți? Primele genți care mi-au fost furate, într-o altă vacanță, erau într-o valiză închisă.

Mi-a fost spartă valiza și mi-au fost furate gențile. Efectiv, îmi vine să o iau razna. Am spus ieri și fix asta o să fac de acum încolo: când o să mai plec în vacanțe, pur și simplu nu îmi mai iau nimic la mine. Nu mai am siguranță nicăieri. Nici nu stau la orice fel de hotel. Și dacă aș fi stat, oriunde, nu mi se pare normal ce se întâmplă. Este ceva ce nu ai voie să faci în viața asta”, a explicat Lidia Buble pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble: „Înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta?”

Lidia Buble și-a dorit să sublinieze faptul că nu contează cât de luxos este hotelul, așa că de acum va fi mult mai precaută.  Dragilor, mare atenție de acum încolo când plecați în vacanțe. Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux și nu se poate întâmpla. Vă zic eu că se poate întâmpla. Am trecut de două ori prin asta, indiferent de unde am fost cazată.

Nu știu, într-adevăr, ceasurile, diamantele, cardurile, banii și alte chestii mai micuțe, da, încap într-un seif. Niște genți nu o să vă încapă. Așa că mare grijă de acum! Mie nu-mi vine să cred că se întâmplă asta a doua oară. Îmi vine și să urlu, mă trec foarte multe stări. Mâine e ziua mea. Înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta? Să nu credeți că viața mea stătea într-o geantă, dar e trist ce se întâmplă. Era un obiect de care m-am atașat”, a continuat Lidia Buble.

ADVERTISEMENT
Tags: