Life

Lidia Buble, în Ibiza cu noul iubit? Concurenta de la Asia Express 4 și-a pus fanii pe jar

Lidia Buble se află în vacanță alături de noul iubit? Cântăreața a postat câteva imagini care i-au făcut pe fanii ei să-și pună întrebări.
18.08.2021 | 10:15
Lidia Buble in Ibiza cu noul iubit Concurenta de la Asia Express 4 sia pus fanii pe jar
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a plecat în vacanță alături de noul iubit? Concurenta de la Asia Expres 4 a postat câteva imagini pe contul de Instagram, în compania unui bărbat. Cei doi au luat cina într-un decor care îi trimite pe internauți cu gândul la o relație.

Blondina nu a confirmat nimic despre un nou iubit în viața ei. În urmă cu câteva zile, Lidia Buble a mai postat câteva imagini care au creat confuzie printre fani. Aceștia se întreabă dacă artista a trecut mai departe, la mai bine de un an de când s-a despărțit de Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, în Ibiza cu noul iubit? Concurenta de la Asia Express 4 și-a pus fanii pe jar

Lidia Buble se află în vacanță în Ibiza, alături de noul iubit? Vedeta a postat imagini pe contul de Instagram și le dă de înțeles fanilor că este mai mult decât prietenă cu un bărbat misterios.

După ce a revenit acasă de la filmările pentru Asia Express, Lidia Buble s-a relaxat acasă, alături de cei dragi. Cu puțin timp în urmă, blondina a plecat în Ibiza, acolo unde pare să se afle alături de un bărbat misterios.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, fosta lui Răzvan Simion nu a confirmat dacă are sau nu un iubit. Vedeta a postat câteva imagini din timpul unei cine care pare a fi în doi, judecând după decor.

În plus, o mână de bărbat poate fi observată în story-urile vedetei, lucru care alimentează suspiciunile fanilor artistei.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, vacanță alături de un nou iubit?
Lidia Buble, vacanță alături de un nou iubit? Sursa foto: Instagram

Nu este prima dată când Lidia Buble își pune fanii pe jar cu astfel de imagini. Săptămâna trecută, blondina a publicat câteva imagini din care se poate vedea silueta unui bărbat.

Într-o altă imagine, cântăreața apare în brațele unui bărbat plin de tatuaje, iar aceasta nu a oferit niciun detaliu despre cine ar putea fi.

ADVERTISEMENT

Deși a oferit mai multe indicii, Lidia Buble nu a vorbit despre o nouă relație și nici nu s-a afișat cu altcineva de când ea și Răzvan Simion s-au despărțit.

Ce spune Lidia Buble despre Răzvan Simion

Recent, Lidia Buble a vorbit despre relația cu Răzvan Simion în cadrul unui podcast. Vedeta susține că prezentatorul de la Antena 1 este marea ei dragoste și că au rămas în relații bune după despărțire.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. 

(…) Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat.

Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat artista în cadrul unui podcast, notează profm.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: