Life

Lidia Buble, în lacrimi. Cântăreața a trecut printr-o mare suferință: “A fost pentru prima dată când am simțit că mor”

Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele sociale. Artista a trecut recent printr-o mare suferință și a fost foarte afectată de acest lucru.
10.11.2022 | 20:49
Lidia Buble in lacrimi Cantareata a trecut printro mare suferinta A fost pentru prima data cand am simtit ca mor
Lidia Buble a trecut printr-o mare durere. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a apărut în lacrimi pe rețelele sociale și le-a povestit urmăritorilor prin ce a trecut în ultima perioadă. Recent, cântăreața și-a pierdut animalul de companie și a fost profund afectată.

Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele sociale. Cântăreața a vorbit despre pierderea animalului de companie

Fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, a trecut printr-o mare durere în urmă cu câteva săptămâni. Animalul ei de companie, Bubbly, s-a stins din viață, iar vedeta este foarte afectată.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a explicat și care a fost cauza decesului câinelui ei. Patrupedul a avut probleme mari de sănătate, motiv pentru care artista a ajuns de mai multe ori cu el la medicul veterinar.

Cântăreața a primit cadou pomeranianul în 2017, din partea fostului ei iubit, Răzvan Simion, iar de atunci au fost de nedespărțit. Lidia Buble nu-l va uita niciodată pe cățelul ei, de care îi este foarte dor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a văzut un clip video cu patrupedul, moment în care a fost cuprinsă de emoții și a început să plângă. Aceasta le-a promis urmăritorilor că le va povesti de ce a murit micuțul, ceea ce a și făcut.

Câinele a trăit cinci ani și jumătate și a avut mai multe crize de-a lungul timpului. Bubbly avea dureri foarte mari, vărsături și nici nu mai putea merge. Lidiei Buble îi este foarte greu să vorbească despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș.

Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare.

Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el.”, a povestit Lidia Buble pe Instastory.

ADVERTISEMENT

De ce boli suferea câinele Lidiei Buble

Bubbly avea pancreatită, dar și afecțiuni ale rinichilor. În urmă cu câteva săptămâni, cățelul a suferit o criză serioasă, care i-a provocat niște dureri imense.

“Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatita și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni.

Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave.

În urmă cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze, de la durere.

Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător.”, a mai spus fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Deși a mers de multe ori la medicul veterinar cu Bubbly, vedetei nu i-au fost semnalate toate problemele de sănătate pe care le avea. După ce medicii i-au făcut niște analize, i-au spus artistei că totul este bine, după care i l-au dat acasă.

Atunci când a ajuns cu el acasă, Lidia Buble a observat că patrupedul nu se simțea deloc bine.

“Se transformase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce.”, a adăugat ea.

Lidia Buble câine
Lidia Buble, devastată după ce și-a pierdut câinele. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

La un moment dat, vedeta l-a dus la alți medici și l-a lăsat acolo. Medicii au informat-o că micuțului i-a cedat inima și că nu au reușit să-l resusciteze.

Câinele s-a născut cu o malformație foarte gravă la inimă. De-a lungul timpului, vedetei i s-a spus că Bubbly avea probleme cu inima, dar că nu erau atât de grave.

Problema la inimă a fost adevărata cauză a decesului și nu pancreatita sau afecțiunea la rinichi.

Lidia Buble, devastată de durere după moartea cățelului

Ziua în care animăluțul s-a stins din viață a fost una devastatoare pentru artistă. De altfel, șatena a recunoscut că a fost cea mai urâtă zi din viața ei.

“În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă…”, a mai spus ea.

Problemele de sănătate la inimă ale câinelui erau foarte grave, iar medicii i-au spus că e o minune că a trăit mai bine de cinci ani. Pierderea animăluțului a fost una cruntă pentru îndrăgita cântăreață.

ADVERTISEMENT
Tags: