Life

Lidia Buble, în vacanță cu noul iubit? Ce bărbat celebru a însoțit-o în destinația de lux

10.12.2020 | 21:49
Lidia Buble in vacanta cu noul iubit Ce barbat celebru a insotito in destinatia de lux
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a plecat într-o vacanță de vis în Zanzibar, în compania unui bărbat cunoscut, iar imaginile postate de blondină pe internet au stârnit curiozitatea fanilor.

În urmă cu 7 luni, Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion, după o relație de aproximativ cinci an. Anunțul a făcut chiar de către matinalul de la Antena 1, printr-o postare în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cântăreața s-a axat foarte mult pe carieră, chiar dacă mulți și-ar fi dorit o împăcare cu prezentatorul TV. Mai mult, s-a speculat că Lidia Buble ar fi avut relații cu diferiți bărbați cunoscuți din showbiz-ul românesc.

Lidia Buble, vacanță de lux cu noul iubit

Lidia Buble a plecat într-o vacanță de lux în Zanzibar, iar fotografiile ei provocatoare au făcut furori pe internet. În plus, se pare că blondina ar fi însoțită de o figură masculină cunoscută în showbiz.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a postat imagini de senzație din destinația de vis și la fel a făcut și Ensar Duman, un cunoscut medic estetician la care au apelat multe dive din România, semn că cei doi s-ar fi aflat chiar în același loc, în același timp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Cu toate acestea, cei doi nu au confirmat încă zvonurile, preferând să rămână discreți cu privire la viața personală. Nu este pentru prima dată când se vehiculează că Lidia Buble ar avea o relație cu bărbați cunoscuți din showbiz. În trecut, după despărțirea de Răzvan Simion, blondina era suspect de apropiată de Cornel Ilie, motiv pentru care s-a speculat că cei doi ar avea o relație.

ADVERTISEMENT

”Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a declarat Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, în spațiul public au apărut lunile trecute și niște fotografii în care artista părea să fie extrem de apropiată de Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe.

ADVERTISEMENT