Life

Lidia Buble încă nu a renunțat la Răzvan Simion. Gestul prin care s-a dat de gol că îl vrea înapoi

23.11.2020 | 11:20
Lidia Buble inca nu a renuntat la Razvan Simion Gestul prin care sa dat de gol ca il vrea inapoi
ADVERTISEMENT

Deși au trecut câteva luni bune de când nu mai sunt împreună, se pare că Lidia Buble încă nu a depășit momentul despărțirii de Răzvan Simion. Se pare că artista încă nu a renunțat la prezentatorul de la Antena 1, judecând după ultima ei postare prin care și-a pus fanii pe gânduri. 

După despărțirea de Răzvan Simion, au existat o mulțime de zvonuri despre alți posibili iubiți ai Lidie Buble, însă cântăreața nu a confirmat nicio relație. Mai mult, artista a fost criticată de fani după ce s-a zvonit că ar avea o relație du solistul trupei Vunk după ce au lansat o melodie împreună.

ADVERTISEMENT

Ultima perioadă a fost una extrem de încărcată pentru artistă, care s-a concentrat pe proiectele muzicale, însă ultima ei postare rămâne un semn de întrebare pentru cei care o urmăresc.

Lidia Buble încă nu a renunțat la Răzvan Simion. Gestul prin care s-a dat de gol că îl vrea înapoi

Deși sunt despărțiți de câteva luni, se pare că Lidia Buble a fost cuprinsă de nostalgie atunci când și-a văzut unul dintre videoclipuri difuzat pe un post de televiziune. Artista nu a stat pe gânduri și a făcut un InstaStory pentru a le împărtăși acest moment și urmăritorilor, dar s-a înțeles cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Videoclipul respectiv este al unei melodii de succes al artistei. Detaliul care atrage atenția este prezența lui Răzvan Simion, alături de care Lidia Buble a filmat acest videoclip. Cei doi au păstrat legătura și după încheierea relației, dar nu se știe dacă sentimentele de prietenie sunt singurele care există între ei.

“Cel mai greu dar și cel mai frumos videoclip ⚡”, a scris vedeta pe InstaStory.

Lidia Buble speră la o împăcare cu Răzvan Simion? Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
Lidia Buble speră la o împăcare cu Răzvan Simion? Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

 

Lidia Buble a postat clipul în secțiunea de story a contului ei de Instagram și a precizat că a fost cel mai frumos videoclip pe care l-a filmat până acum, dar și cel mai complex. Artista l-a etichetat și pe fostul partener în postare, semn că nu l-ar deranja această evocare a perioadei respective, pe vremea când formau un cuplu.

ADVERTISEMENT

Viața amoroasă a blondinei a fost un subiect de discuție în ultimele luni, însă Lidia a negat orice relație amoroasă. Fanii au criticat-o pentru presupusa relație cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, după ce au lansat o melodie împreună, însă amândoi au susținut de mai multe ori că sunt doar prieteni.