Life

Lidia Buble, incident neplăcut în Capitală. Cântăreața și-a asumat întreaga vină

Lidia Buble este foarte activă în social media, acolo unde le-a povestit fanilor problemele prin care a trecut în București. Vedeta a recunoscut că a greșit.
06.07.2022 | 08:00
Lidia Buble incident neplacut in Capitala Cantareata sia asumat intreaga vina
Lidia Buble, probleme cu mașina în plină stradă. Ce i s-a întâmplat artistei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a avut parte de un incident neplăcut în Capitală, chiar în Dorobanți unde se adună toată lumea bună din oraș. Îndrăgita artistă și-a asumat întreaga vină pentru problemele create.

Lidia Buble, probleme cu mașina în plină stradă. Ce i s-a întâmplat artistei

Lidia Buble a împărtășit cu internauții un lucru mai puțin plăcut. Cântăreața originară din Deva a rămas fără baterie la mașină, după ce a lăsat-o pe averii timp de 3 ore, iar pentru asta a fost nevoită să sune la asistență rutieră.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că acest lucru va fi o lecție pentru ea de acum înainte, mai ales că este genul de persoană care conduce foarte mult prin prisma meseriei pe care o are. Frumoasa șatenă susține concerte prin întreaga țară.

„Ce înseamnă să lași mașina trei ore pe avarii? Așa se întâmplă când faci asta. Am rămas fără baterie și fix pe Dorobanți, unde e traficul mai mare și intens. Să fie învățătură de minte.

ADVERTISEMENT

Dar îi avem pe prietenii noștri, mereu prezenți la datorie. Noroc cu oamenii aceștia, că altfel…”, a povestit Lidia Buble pe pagina personală de Instagram.

Lidia Buble, mașină de peste 40.000 de euro

Lidia Buble conduce un Ford Mustang GT Fastback în nuanța Ruby Red pe care l-a primit cadou de la fostul partener de viață, prezentatorul Răzvan Simion. Darul a fost oferit în ziua în care celebra cântăreață a împlinit 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Mașina care valoarează peste 40.000 de euro este în continuare în posesia șatenei, chiar dacă povestea de dragoste cu matinalul de la Antena 1 s-a încheiat în urmă cu 2 ani. Cei doi au rămas în relații foarte bune.

Răzvan Simion este în prezent managerul solistei din Deva, care în trecut a avut în garaj un Hyundai Elantra de culoare neagră. Autoturismul a fost condus de Lidia Buble aproximativ trei ani.

ADVERTISEMENT