Life

Lidia Buble, înconjurată de milionari și dezmăț cu alcool pe muzica lui Salam la o petrecere din Saint Tropez – Foto

17.08.2020 | 13:07
Lidia Buble inconjurata de milionari si dezmat cu alcool pe muzica lui Salam la o petrecere din Saint Tropez  Foto
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a tras o petrecere pe cinste în Saint Tropez, într-un club exclusivist, unde a dansat pe muzica lui Florin Salam.

Artista a dansat de pomină, mai ales că era animată de paharele de șampanie de la cheful de pe Coasta de Azur.

ADVERTISEMENT

Ea a fost însoțită de buna ei prietenă Denisa Potecaru, iar cele două au stat nas în nas cu milionarii din renumita zonă turistică a oamenilor de afaceri.

Lidia Buble, chef pe Coasta de Azur

După despărțirea de Răzvan Simion, cântăreața pare să-și trăiască viața la maximum, căci profită de fiecare timp liber pentru a aduce un strop de distracție în viața ei de femeie singură 😀

ADVERTISEMENT

Astfel, pe ritmul muzicii lui Florin Salam, înconjurată de milionari și cu savoarea șampaniilor scumpe, artista a petrecut așa cum nu se gândea că o să chefuiască vreodată. Ea a postat imaginile și clipurile de la petrecere pe Insta Story.

View this post on Instagram

@loperasttropez ❤️

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble s-a distrat zile întregi și la plajă, unde a purtat costume de baie minuscule create tocmai de prietena ei bună, Denisa Potecaru, de altfel fiind și cea care îi dă să poarte multe ținute pe care le promovează pe Instagram. Răzvan Simion a lipsit din peisaj, căci acesta se afla în România, unde se ocupă de contracte viitoare pentru cea care i-a fost iubită timp de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a aflat într-un loc exclusivist din Saint Tropez, unde nimeni nu purta mască, iar distanțarea socială nu a fost luată în calcul sub nicio formă, oamenii stând unii lângă alții la mai puțin de un metru. La petrecere a fost prezent și Florin Salam, care a întreținut atmosfera, semn că cei mai mulți dintre milionarii prezenți erau români.

Cu siguranță tatăl artistei, care este pastor la o biserică din Deva, nu va privi cu ochi buni aparițiile acesteia, mai ales că Lidia Buble face parte dintr-o familie penticostală.

ADVERTISEMENT

S-a despărțit de Răzvan Simion

Deși sunt mai mereu împreună, Lidia Buble și prezentatorul de la Neatza și-au spus ADIO pe plan sentimental la începutul lunii iunie, chiar la câteva zile înainte de ziua artistei, după 5 ani de iubire.

 

ADVERTISEMENT