Life

Lidia Buble, încurajată de noul ei iubit. Ce a făcut actorul cubanez pentru cântăreață

Lidia Buble nu se mai ascunde și confirmă relația amoroasă pe care o are de ceva vreme cu actorul de origine cubaneză, Harlys Becerra.
29.09.2021 | 15:52
Lidia Buble incurajata de noul ei iubit Ce a facut actorul cubanez pentru cantareata
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Asia Express 4 este foarte fericită alături de noul partener de viață, care o încurajează în tot ceea ce face pe plan profesional, inclusiv legat de emisiunea unde concurează cu sora ei, Estera.

Harlys Becerra îi lasă cântăreței foarte multe mesaje în mediul virtual, multe dintre acestea constând în inimioare, semn că relația amoroasă dintre ei este una foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble are un iubit extrem de atent. Ce au observat fanii

„Nice”, este unul dintre comentariile lăsate de actualul iubit al concurentei de la Asia Express 4, pe lângă multele inimi și îmbrățișări.

Și nu numai actorul cubanez demonstrează că este îndrăgostit, ci și Lidia Buble, care a vorbit deschis despre sentimentele pe care le are în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și actorul au dat cărțile pe față, dar cu toate acestea nu apar în fotografii împreună, în ciuda faptului că au fost în câteva vacanțe.

Lidia Buble a confirmat relația cu Harlys Becerra. Ce a dezvăluit

Lidia Buble a recunoscut că este fericită și împlinită pe toate planurile, în special sentimental. Vedeta are o nouă relație la mai bine de un an după separarea de prezentatorul Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Uh, mama. Mulțumesc, drăguțo. Și eu sunt fericită pentru mine, mulțumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută.

Primesc și zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită și foarte împlinită pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit și vă doresc să fiți măcar la fel de fericiți cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreți, vedete, nevedete.

Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aștepți și răsare unde nu te aștepți”, le-a spus Lidia Buble fanilor de pe Instagram, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT