Life

Lidia Buble, ipostaze incendiare. Cum s-a fotografiat frumoasa artistă în dormitor

Lidia Buble este tot mai îndrăzneață în ultima perioadă și postează frecvent imagini de senzație în mediul virtual.
31.08.2021 | 10:39
Lidia Buble ipostaze incendiare Cum sa fotografiat frumoasa artista in dormitor
ADVERTISEMENT

Blondina apare în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de foarte mulți fani. Vedeta nu are nicio reținere în a poza provocator.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu foarte puțin timp când Lidia Buble a realizat o ședință foto în adevăratul sens al cuvântului în care apare acoperită numai cu un prosop alb.

ADVERTISEMENT

Fotografiile au fost realizate cel mai probabil la scurt timp după duș, artista neavând absolut nicio reținere de a se lăsa pozată în toată splendoarea pe pat.

Lidia Buble, imagini de senzație în online. Cântăreața a renunțat la orice fel de inhibiție

Imaginile au fost realizate într-un hotel, unde frumoasa cântăreață a fost cazată pentru un concert. Lidia Buble a atras toate privirile asupra sa odată cu aceste poze.

ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 28 de ani apare în cele mai îndrăznețe ipostaze în mediul online, mai ales după ce a pus capăt relației amoroase de 5 ani avută cu prezentatorul Răzvan Simion.

Cântăreața are ochi de artist când vine vorba de pozat, lucru remarcat și de internauții care i-au lăsat foarte multe aprecieri și comentarii.

ADVERTISEMENT

„Ești absolut minunată”, „Super tari fotografiile”, „Sexy, nu”, „Tare frumoasă și sexy”, „Wow”, „So cool”, „Splendidă”, „Minunate fotografii”. 

„Tu ai într-adevăr un ochi de artist fotografic. Pozele tale vorbesc mai mult decât 1.000 de cuvinte”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble, totul despre imaginea pe care o afișează în public

„Eu mă consider o persoană cu un stil cât se poate de natural din toate punctele de vedere. Ca artist, sunt cameleonică și-mi place să mă reinventez cu fiecare apariție a mea.

Am un stilist personal care îmi alege ținutele ca pentru sufletul meu. Ne sfătuim mereu înainte de a avea o emisiune sau eveniment important, dar îmi place să mă și inspir de la cei mai mari designeri ai lumii.

La concerte îmi place să am ținutele care să mă facă să mă pot mișca, să nu fiu încorsetată doar de dragul modei. Continui să fiu acea fată simplă, naturală și sinceră, atât personal cât și profesional”, spunea recent Lidia Buble pentru avantaje.ro.

ADVERTISEMENT