Life

Lidia Buble, la brațul unui celebru artist din România. Relația cu Răzvan Simion este istorie

13.09.2020 | 15:33
Lidia Buble la bratul unui celebru artist din Romania Relatia cu Razvan Simion este istorie
ADVERTISEMENT

Lidia Buble pare să îl fi dat uitării pe fostul ei partener, Răzvan Simion. La rândul său, cunoscutul prezentator de televiziune a fost zărit în compania unei brunete misterioase.

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu de câteva luni. Artista s-a reprofilat și ea, în materie de cuceriri amoroase. De aceea, a fost zărită recent la brațul unui alt bărbat cunoscut de la noi.

ADVERTISEMENT

Artista pare să îl fi uitat deja pe prezentatorul Antena 1. Și, cum este femeie liberă și independentă de ceva vreme, Lidia Buble a decis să accepte o invitație în oraș, formulată de misteriosul bărbat.

Lidia Buble l-a uitat deja pe Răzvan Simion. Artista, la brațul unui bărbat celebru

Răzvan Simion e istorie, iar Lidia Buble a făcut o nouă cucerire. Este vorba despre un “titan” din lumea muzicală, nimeni altul decât Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT

Cei doi au colaborat în urmă cu câteva luni și pentru un proiect muzical, o piesă lansată în mai, pe YouTube, și care se numește “La Luna”.

De curând, Lidia Buble a fost surprinsă în oraș, prin Capitală, alături de Costi Ioniță. Imaginile cu cei doi, în ipostaze cât se poate de pronunțate, ba chiar intime, ar spune fanii, pot fi admirate aici.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Costi Ioniță s-au afișat împreună, la un local din București, unde și-au dat întâlnirea pentru masa de prânz. Odată ce întâlnirea lor s-a încheiat, fiecare s-a îndreptat spre propriul autoturism. Surpriza a fost însă una de proporții, pentru că artista l-a urmat pe Costi Ioniță pâna la casa acestuia.

Totodată, până au ajuns la mașini, s-au ținut de braț și păreau să se bucure unul de compania altuia. Mai mult, când a ajuns la poarta locuinței, Lidia Buble a fost întâmpinată de către interpretul de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, la brațul unui celebru artist din România. Relația cu Răzvan Simion este istorie
Lidia Buble și Costi Ioniță au o piesă lansată în mai 2020. Solista a ajuns recent acasă la celebrul bărbat

Lidia Buble a reușit să întoarcă toate privirile, deoarece a purtat o pereche de pantaloni scurți, în nuanțe de crem, mulați și foarte decupați pe picior. Costi Ioniță, fostul membru din trupa Valahia, a fost mândru că are alături de el o asemenea comoară cum este solista de 27 de ani.

ADVERTISEMENT