Life

Lidia Buble, mai sinceră ca oricând. Cui îi spune cântăreața ”Te iubesc!”

13.04.2021 | 12:17
Lidia Buble mai sincera ca oricand Cui ii spune cantareata Te iubesc
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este mai sinceră ca niciodată, frumoasa cântăreață mărturisind deschis cui îi spune „Te iubesc!”. Blondina a dat cărțile pe față și a dezvăluit cui îi poartă cea mai mare dragoste din lume perioada asta. 

Îndrăgita artistă vorbește frecvent în melodiile sale despre sentimente, trăiri intense și emoții, motiv pentru care internauții se întreabă dacă a ajuns să iubească din nou având în vedere că a trecut aproape un an de la despărțirea de Răzvan Simon.

ADVERTISEMENT

Vedeta crede în continuare în fiorii dragostei, precizând ce înseamnă pentru ea cele două cuvinte magice. „Te iubesc!” sunt vorbe apreciate de Lidia Buble la adevărata lor valoare, dezvăluind că le folosește numai pentru a-și exprima dragostea pentru părinți și pentru Dumnezeu.

Lidia Buble, deschisă legat de iubire și despre cuvintele „Te iubesc!”

„Nu cred în «Te iubesc» ca o formă de salut. Când se întâmplă așa lucrurile sunt deja consumate. Chiar cred că «te iubesc» e o chestiune intimă doar între tine și el.

ADVERTISEMENT

Ca formă de mulțumire, de recunoștință, «te iubesc» îl folosesc doar pentru părinții mei și pentru Tatăl Ceresc”, a declarat Lidia Buble într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Cântăreața a învățat foarte multe lucruri din experiențele trecute, dovadă că piesele sale exprimă tot ce a simțit în momentele respective. Vedeta și-a pus sufletul pe tavă cu fiecare vers cântat în melodiile sale, care sunt intense din multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Blondina a mărturisit că în ultima perioadă a început să se pună pe primul loc, însă mai are nevoie de timp pentru a avea din nou încredere în oameni și pentru a-i vedea iar buni.

„Am învățat să mă iubesc pe mine. Să pot să fiu prioritară în viață mea. Am învățat să am răbdare și să fac lucrurile așezat și pe termen lung. În viitor sper să reînvăț să am încredere în oameni și să-i văd din nou… fundamental buni. 

ADVERTISEMENT

Majoritatea pieselor mele vorbesc despre experiențele trăite de mine și tocmai de aceea le cânt atât de asumat. Cuvintele sunt cam aceleași… Dar, iată, intensitatea cu care sunt spuse… diferă. Am învățat să mă iubesc pe mine”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT