Life

Lidia Buble, mesaj misterios pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan? Ce a apărut pe contul artistei de Instagram

16.05.2021 | 14:32
Lidia Buble mesaj misterios pentru Razvan Simion si Daliana Raducan Ce a aparut pe contul artistei de Instagram
Lidia Buble, mesaj misterios pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan? Ce a apărut pe contul artistei de Instagram. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au afișat împreună la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, moment în care Lidia Buble a reacționat. Cântăreața a publicat un mesaj subtil pe una dintre paginile sale de socializare. 

Frumoasa blondină a lipsit de la cel mai important eveniment din viața matinalului de la Antena 1 și a preferat să facă cu totul altceva. Cel mai probabil vedeta nu a dat curs invitației pentru că fostul iubit avea să se prezinte cu actuala parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV și îndrăgita artistă din Deva s-au despărțit în urmă cu un an, după 5 ani de relație, Lidia Buble având în continuare sentimente pentru Răzvan Simion sau cel puțin așa lasă de înțeles uneori prin mesajele distribuite în online.

Lidia Buble, geloasă pe relația cu Răzvan Simion? Ce spune despre Daliana Răducan

Lidia Buble a aflat în urmă cu câteva luni de legătura dintre Răzvan Simion și fostul designer de la „Visuri la cheie” Daliana Răducan, precizând la momentul respectiv că nu este geloasă. În plus, susținea că bruneta este foarte norocoasă.

ADVERTISEMENT

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea.

Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă”, declara blondina acum ceva timp, notează avantaje.ro.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Lidia Buble lasă adesea mesaje subtile pe rețelele de socializare, ultimul fiind chiar în ziua nunții lui Dani Oțil cu modelul Gabriela Prisăcariu.

Cântăreața nu a trecut cu vederea faptul că fostul iubit s-a prezentat la eveniment cu Daliana Răducan, femeia cu care a înlocuit-o după separarea de vara trecută.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble suferă după fosta relație? A postat o melodie emoționantă în online

În timp ce Răzvan Simion apărea la brațul actualei iubite, artista posta o piesă care i-a pus pe toți pe gânduri. „Disfruto” este melodia care face trimitere la relația pe care o are fostul partener de viață în momentul de față.

Versurile piesei interpretate de Carla Morrison sunt extrem de emoționate, internauții fiind de părere că Lidia Buble suferă în continuare după fostul iubit, prezentatorul de la Antena 1, cu care a rămas în relații de prietenie și de colaborare.

„Vreau să îți dau un sărut/ Să-mi pierd timpul cu tine/ Să-ți păstrez secretele/ Să am grijă de momentele tale/ Să te îmbrățișez/ Să te aștept, să te ador.

Să am răbdarea ta / Nebunia ta este știința mea/ Îmi place, să te privesc/ Fiecare mișcare/ Viciu ce am/ O plăcere să te prețuiesc.

Să nu te uit niciodată/ Să-ți dau ție timpul meu/ Nu te voi dezamăgi/ Cu tine eu vreau să îmbătrânesc”, sunt o parte din versurile melodiei publicate de Lidia Buble pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT